Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. septembra 2020, 10:52
Čas čítania 0:51
Viktor Kniš

7-ročné týrané dievča hospitalizovali s vnútorným krvácaním. Lekárom povedalo, že radšej zomrie, ako by sa malo vrátiť k rodičom

NEWS
Uložiť Uložené

Dievča prijali do nemocnice v meste Puebla v kritickom stave, lekárom sa však podarilo zachrániť ju. Boli svedkami následkov brutálneho rodičovského týrania.

V mexickom meste Puebla hospitalizovali len 7-ročné dievča s vnútorným krvácaním a pľúcami vo veľmi zlom stave. Už na prvý pohľad bolo lekárom jasné, že si prešlo v domácom prostredí týraním, malo aj popáleniny na chrbte a končatiny pokryté drobnými ranami, ktoré spôsobili pravdepodobne ohorky od cigariet, informuje mirror.co.uk.

Dievča sa podarilo zachrániť aj vďaka susedovi, ktorý bol náhodou svedkom týrania vlastnými rodičmi. Túto teóriu potvrdila aj samotná obeť, dokonca prosila lekárov, nech ju radšej nechajú zomrieť, ako by sa mala vrátiť k rodičom. 

Odporúčané
Kauza Fatima: Ako si údajne mafia a súdy na Slovensku pomáhali, aby podnikateľa s pištoľou v ruke obrali o luxusnú nehnuteľnosť Kauza Fatima: Ako si údajne mafia a súdy na Slovensku pomáhali, aby podnikateľa s pištoľou v ruke obrali o luxusnú nehnuteľnosť 20. septembra 2020, 12:28

Rodičov krátko po hospitalizovaní malej Yaz zadržala polícia, zároveň ich obvinili z týrania a opustenia dieťaťa. To malo aj stopy po sexuálnom útoku, a tak polícia podľa zahraničných médií naďalej pátra po strýkovi obvinenom z obťažovania. 

S rodinou sa spája ešte jeden temný prípad. Polícia podľa lokálnych médií vyšetruje aj nejasné úmrtie mladšej sestry týranej Yaz. 3-ročné dievča zomrelo ešte pred niekoľkými mesiacmi, ako príčinu smrti určili nezavinené zadusenie. Keď zástupcovia nemocnice oboznámili políciu so stavom, v ktorom priviezli Yaz, vyšetrovatelia obnovili aj prípad jej sestry.   

Domov
Zdieľať
Diskusia