Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. septembra 2020, 17:12
Čas čítania 0:35
Miriam Rumanková

Boris Kollár plánuje vykázať kotlebovcov zo sály, ak prídu nasledujúci deň bez rúšok. Hrozí im aj pokuta od hygienikov

NEWS
Uložiť Uložené

Poďla Kollára si o sebe kotlebovci myslia, že sú nadľudia.

Dnes Boris Kollár na poslaneckom grémiu pred schôdzou oznámil všetkým poslancom, že ak nebudú nosiť rúška, prídu sankcie. Ak vraj niektorý z nich príde bez rúška, zo sály ho vykáže a tým pádom bude mať absenciu a hroziť mu bude pokuta vo výške 1650 eur od hygienikov.

„Je to nezodpovedné voči ostatným poslancom NR SR. Alarmujúce je, že týmto spôsobom vysielajú signál, že sú nadľudia. Myslia si, že sú vyvolení a nemusia dodržiavať pravidlá, ktoré platia pre všetkých“, povedal predseda parlamentu SR Kollár. 

Odporúčané
Milana Mazureka vyhodili z banky, lebo si odmietol dať rúško: Nebudem si ničiť zdravie dýchaním vlastného CO2, napísal Milana Mazureka vyhodili z banky, lebo si odmietol dať rúško: Nebudem si ničiť zdravie dýchaním vlastného CO2, napísal 27. júla 2020, 15:32

Marián Kotleba aj poslanci zo strany ĽSNS boli v stredu v parlamente bez rúšok. Protestujú tak proti opatreniam, ktoré majú chrániť všetkých ľudí. Z popradskej pobočky banky VÚB v júli tohto roku vyhodili poslanca Milana Mazureka, pretože si odmietol nasadiť rúško. 

Marian Kotleba si už v minulosti  v parlamente stiahol rúško a koronavírus nazval „covid projektom“. Predseda ĽSNS šíril hoaxy o koronavíruse aj v spojitosti s  utečencami. 

Domov
Zdieľať
Diskusia