Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. septembra 2020, 13:26
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Chadwick Boseman ešte týždeň pred smrťou veril, že rakovinu porazí a znova si zahrá Black Panthera. Marvel o jeho chorobe nevedel

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Na internet sa dostali nové informácie o smrti hollywoodskeho herca.

Od nečakanej a zdrvujúcej smrti talentovaného Chadwicka Bosemana ubehlo už niekoľko dní, no stále sa z toho nevieme spamätať. Rovnako sú na tom aj jeho hereckí kolegovia a spolupracovníci z Marvelu a iných štúdií, ktorí tomu dodnes nemôžu uveriť.

Odporúčané
Marvel spomína na Chadwicka Bosemana v dojemnom videu, pri ktorom vypadne slza zrejme každému fanúšikovi zosnulého herca Marvel spomína na Chadwicka Bosemana v dojemnom videu, pri ktorom vypadne slza zrejme každému fanúšikovi zosnulého herca 31. augusta 2020, 11:08

The Hollywood Reporter prichádza s novými informáciami o jeho smrti a posledných dňoch herca. Podľa ich zdrojov vedeli o Chadwickovej chorobe len niekoľkí ľudia mimo rodinu. Šlo o producentského partnera Logana Colesa, agenta Michaela Greenea, trénera Addisona Hendersona a režiséra snímky 42 Briana Helgelanda.

Nikto z Marvelu o jeho zdravotnom stave nevedel. Chadwick ešte týždeň pred smrťou veril, že rakovinu porazí a dokonca dúfal, že stihne nabrať svalovú hmotu, aby stihol natáčanie Black Panthera 2 naplánované na marec 2021. Čo sa teraz stane s filmom, nevie nikto, no situáciu sa pokúsime vysvetliť v ďalšom článku. 

Odporúčané
Internet sa pred mesiacom smial z vychudnutého Chadwicka Bosemana, vraj berie drogy. V skutočnosti zomieral na rakovinu Internet sa pred mesiacom smial z vychudnutého Chadwicka Bosemana, vraj berie drogy. V skutočnosti zomieral na rakovinu 31. augusta 2020, 15:25

Človek by si pomyslel, že takto dôležití herci budú mať pravidelné zdravotné prehliadky. Opak je však pravdou a Marvel o Chadwickovej rakovine netušil, hoci ňou trpel viac ako 4 roky. 

Domov
Zdieľať
Diskusia