Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2020, 11:08
Čas čítania 0:34
Adam Novosad

Marvel spomína na Chadwicka Bosemana v dojemnom videu, pri ktorom vypadne slza zrejme každému fanúšikovi zosnulého herca

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Herec bojoval s rakovinou dlhé roky bez toho, aby o svojej diagnóze verejne hovoril.

Cez víkend svet opustil herec Chadwick Boseman, ktorý sa preslávil ako predstaviteľ superhrdinu Čierny panter vo filme od štúdia Marvel. Práve Marvel usilovne pracoval na tom, aby svojmu hercovi vyrobil spomienku hodnú superhrdinu.

V takmer päťminútovom videu sa striedajú zábery z natáčania Čierneho pantera spoločne s vyjadreniami režisérov, producentov či hereckých kolegov, ktorí s obdivom v očiach pozorovali, ako sa Chadwick Boseman vžil do úlohy superhrdinu.

Nielenže svojím hereckým výkonom nadchol fanúšikov Marvelu, ale vďaka symbolizmu, ktorým je film pretkaný, inšpiroval aj milióny ľudí tmavej pleti.

Odporúčané
Zomrel Chadwick Boseman – hrdina z filmu Black Panther. Zabila ho rakovina Zomrel Chadwick Boseman – hrdina z filmu Black Panther. Zabila ho rakovina 29. augusta 2020, 8:17

V spomienke rozprávajú aj mená ako Chris Evans, Scarlett Johansson či Robert Downey Jr., rovnako ako samotný Chadwick Boseman. Ten skonštatoval, že filmy ako Čierny panter musia byť natočené správnym štýlom a potom dokážu poskytnúť ľuďom nádej. Video napokon zakončuje veľavravný odkaz „Navždy budeš naším kráľom“.

Domov
Zdieľať
Diskusia