Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. augusta 2020, 19:14
Čas čítania 0:44
Viktor Kniš

Ako riešia Naked Bananas, keď sa vyspia s frajerkou MMA zápasníka?

OSOBNOSTI NAKED BANANAS
Uložiť Uložené

Naked Bananas si tentokrát do skeču pozvali MMA zápasníka Vlastu Čepa, ktorý sa svojej role zhostil viac než dobre.

Naked Bananas potvrdzujú pozíciu najaktívnejších slovenských youtuberov na Slovensku, ktorí sa zameriavajú primárne na vtipný obsah. Tentokrát namiesto stereotypov stavili na jednoduchý skeč, v ktorom hosťuje aj MMA zápasník Vlasta Čepo.

Ten si našiel čas na malú hereckú rolu po boku Naked Bananas, ktorí postavili video na jednoduchom odkaze – dávaj si pozor, aby si sa nevyspal so ženou, ktorá má nebezpečného frajera. 

Vo videu sa chalani vtipne ako dvojica prirovnávajú k jednotlivcom a opäť potvrdzujú, ako veľa dokážu vyťažiť z pár záberov na lavičku v parku. 

Odporúčané
Vojna medzi slovenskými influencermi: „Vodu kážete, víno pijete,“ odkazujú si. Môže za to masívna kampaň About You Vojna medzi slovenskými influencermi: „Vodu kážete, víno pijete,“ odkazujú si. Môže za to masívna kampaň About You 20. augusta 2020, 18:42

Nedávno prijali všetci traja členovia Naked Bananas pozvanie do našej Refresher obývačky. V uvoľnenom rozhovore si so Šajmom vymenili niekoľko nadávok, prezradili však aj čosi viac o svojom pracovnom živote a súkromí. Dozvieš sa, ako videá vznikajú, kde a či vôbec má trojica hranice humoru a čím by chceli byť, keby neboli youtubermi. 

Youtuberi sa už pred rokmi pôvodne preslávili vtipným spracovaním bežných stereotypov. V minulosti ich kritizovali za slabšie technické spracovanie, aj to bol však jeden z ich poznávacích znakov. Dnes sa väčšina ich videí pohodlne dostáva do trendov a po pár dňoch zaznamenávajú stovky tisíc pozretí.

Domov
Zdieľať
Diskusia