Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. augusta 2020, 14:34
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Zuzana Čaputová pripomína zbierku ku Dňu narcisov: Netradičná online zbierka zachraňuje ľudské životy

NEWS ZUZANA ČAPUTOVÁ
Uložiť Uložené

Prezidentka prostredníctvom sociálnej siete vyzýva Slovákov na solidárnosť.

Prezidentka Zuzana Čaputová prejavuje svoju solidaritu voči mnohým skupinám Slovákov, ktorých problémy za normálnych okolností prehliadame. Tentokrát dáva do pozornosti online zbierku pri príležitosti Dňa narcisov, ktorá sa kvôli pandémii nemohla konať v uliciach, ako sme boli zvyknutí. 

Odporúčané
Koalícia chystá prelomenie veta prezidentky Zuzany Čaputovej, stretnúť sa chcú už budúci týždeň, avizuje Boris Kollár Koalícia chystá prelomenie veta prezidentky Zuzany Čaputovej, stretnúť sa chcú už budúci týždeň, avizuje Boris Kollár 4. augusta 2020, 15:34

„Mnohí z vás majú vo svojom okruhu ľudí, ktorí trpia onkologickým ochorením. Pomocou zbierky na Deň narcisov poskytuje Liga proti rakovine týmto pacientom a ich rodinám dôležitú pomoc. Podporuje zdravotnícke zariadenia, nemocnice, občianske združenia, ale aj výskum v oblasti liečby onkologických ochorení,“ píše prezidentka Zuzana Čaputová na sociálnej sieti. 

Zbierka bude prebiehať ešte jeden celý týždeň do 14. augusta. Aj malý príspevok môže každy darovať, či už prostredníctvom SMS alebo prevodom z účtu. „Vzhľadom k situácii s pandémiou sa tohtoročná zbierka nemohla konať v uliciach miest, ako je to každoročne zvykom. Netradične tak tento rok zbierka začala 31. júla a prebieha do 14. augusta online. Spolu so mnou môžete pomôcť aj vy na www.dennarcisov.sk,“ pripomína hlava štátu. 

 

Domov
Zdieľať
Diskusia