Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. augusta 2020, 17:01
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Tom Hanks si zahrá Geppetta vo filme o Pinocchiovi

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Robert Zemeckis, ktorý stál za Forrestom Gumpom či Stroskotancom bude film s Hanksom režírovať už po 4. krát.

Robert Zemeckis je vynikajúci režisér, ktorý nepoľavuje ani vo vyššom veku (69 rokov). V minulosti natočil také pecky, ako Kontakt, Who Framed Roger Rabbit, Flight, trilógiu Návrat do budúcnosti či tri skvelé filmy s Tomom Hanksom: Stroskotanec, Forrest Gump a Polárny Expres.

Deadline informuje, že spolu natočia aj 4. film. Mal by ním byť Pinocchio. O rolu Geppetta, výrobcu Pinocchia, mal prejaviť záujem sám Hanks. 

Odporúčané
10 najlepších filmov Toma Hanksa 10 najlepších filmov Toma Hanksa 4. júla 2015, 14:49

Disney pripravuje svoju vlastnú verziu príbehu o Pinocchiovi, pričom Hanksa chceli v role Geppetta už dlhé roky, počas ktorých sa pri projekte vystriedalo viacero tvorcov. Hanksovi sa údajne scenár páči a vzhľadom na vzťah s režisérom je vysoko pravdepodobné, že sa znova stretnú práve pri tomto filme. 

Druhú verziu Pinocchia pripravuje Guillermo del Toro. Vzhľadom na filmografiu tohto tvorcu fantasy a hororu ale očakávame, že nepôjde o klasický, rodinný film. Na ďalšie informácie o obidvoch projektoch si budeme musieť počkať. 

Tom Hanks si zahrá Geppetta vo filme o Pinocchiovi od režiséra Forresta Gumpa či Stroskotanca
Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia