Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. augusta 2020, 19:07
Čas čítania 0:50
Adam Novosad

V stávke je 1 miliarda dolárov. Dr. Dre sa rozvádza s manželkou, ktorej sa nepozdáva predmanželská zmluva

NEWS
Uložiť Uložené

Manželke sľúbil, že bude platiť výživné aj všetky jej životné výdavky.

Legenda rapu Dr. Dre sa rozvádza so svojou manželkou Nicole Young. Dvojica sa zosobášila v roku 1996 po tom, čo Nicole podpísala predmanželskú zmluvu, aby si obaja vyjasnili, čo sa bude diať v prípade rozvodu, lenže Nicole teraz namieta, že krátko po začiatku manželstva spoločne zmluvu roztrhali.

V súdnych dokumentoch, o ktorých informuje bulvárny web TMZ, vraj Nicole Young uvádza, že pred podpisom zmluvy na ňu Dr. Dre vyvíjal psychický nátlak, zahnal ju do kúta a najal pre ňu právnikov, pod dohľadom ktorých napokon zmluvu podpísala.

Nicole však tvrdí, že po dvoch rokoch Dr. Dre vyjadril ľútosť nad tým, ako sa k nej správal a vraj pred jej očami spoločne roztrhali niekoľko kópií predmanželskej zmluvy, čím sa podľa nej obaja zhodli, že viac neplatí. Jej stále súčasný manžel to však vidí rozdielne a trhanie či ľútosť popiera.

Odporúčané
TOP 10: Ktorí americkí raperi a hudobní podnikatelia sú najbohatší a prečo nie je Dr. Dre prvý? TOP 10: Ktorí americkí raperi a hudobní podnikatelia sú najbohatší a prečo nie je Dr. Dre prvý? 18. júna 2019, 13:33

Zaviazal sa, že po rozvode bude platiť výživné a dokonca zatiahne aj všetky výdavky, ktoré bude mať Nicole Young na život, ale manželke sa takáto dohoda nepozdáva. Majetok legendy dosahuje približne 1 miliardu dolárov, z čoho by zrejme rada získala väčšiu časť, pretože podľa nej Dr. Dre nadobudol drvivú väčšinu majetku počas trvania manželstva.

Domov
Zdieľať
Diskusia