Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júla 2020, 10:02
Čas čítania 0:18
Daniel Mikolášik

MAPA: Odtiaľto pochádzajú noví nakazení koronavírusom. Množstvo okresov s infikovanými ľuďmi pribúda

NEWS
Uložiť Uložené

Nové prípady nákazy koronavírusom evidujú v okresoch na východe, strede aj západe Slovenska.

Za posledných 24 hodín pribudlo na Slovensku 24 pozitívnych prípadov nákazy koronavírusom, pričom laboratória otestovali 2 336 osôb. Množstvo okresov, v ktorých sú infikovaní ľudia tak opäť pribúda. Nových nakazených evidujú v okresoch na východe, strede aj západe Slovenska.

Odporúčané
Na Slovensku od včera pribudlo opäť dvojciferné číslo nakazených koronavírusom Na Slovensku od včera pribudlo opäť dvojciferné číslo nakazených koronavírusom 16. júla 2020, 9:32

Pozitívne testy včera zaznamenli v okresoch: Levoča (3), Banská Bystrica (2), Bratislava (2), Čadca (2), Nitra (2), Prešov (2), Topoľčany (2), Košice (1), Lučenec (1), Prievidza (1), Senec (1), Skalica (1), Trebišov (1), Trenčín (1), Veľký Krtíš (1) a Zlaté Moravce (1).

Ako uvádza Národné centrum zdravotníckych informácií, z 24 nových prípadov je 14 mužov a 10 žien. Najviac prípadov eviduje Prešovský kraj.

Domov
Zdieľať
Diskusia