Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2020, 19:04
Čas čítania 0:56
Adam Novosad

Labuť zomrela na „zlomené srdce“, keď jej tínedžeri tehlami rozbili vajíčka a onedlho ju opustil partner na celý život

NEWS
Uložiť Uložené

Smutný príbeh, ktorý na sociálnych sieťach vyvolal vlnu nevôle.

Labute zvyčajne nachádzajú svoje polovičky na celý život. Aj preto sa občas v prírode stáva, že ak z labutieho páru jeden jedinec z nejakého dôvodu zomrie, často ho polovička nasleduje. Toto silné puto medzi labuťami sa niekedy označuje aj ako smrť na zlomené srdce, ktorej sa stali svedkom v Spojenom kráľovstve pred pár dňami, informuje Daily Mail.

V britskom meste Bolton našli jednu labuť mŕtvu vo svojom hniezde po tom, čo za posledné týždne zažila obrovské množstvo stresu a tragédie. Skupina tínedžerov jej na začiatku júna mala tehlami nahádzanými do hniezda rozbiť väčšinu nakladených vajíčok, čím zabili aj nenarodené mláďatá.

Táto náročná situácia plná stresu zrejme prinútila otca labutí opustiť svoju polovičku, pretože okoloidúci si dovtedy nerozlučný pár už nikdy nevšimli vedľa seba, a smutný príbeh nakoniec skončil aj smrťou matky labute.

Okoloidúci ju našli nehybne ležať v hniezde, kde jej zostalo iba jedno vajíčko. Okrem tínedžerov ju pritom v poslednom čase obťažovalo aj niekoľko psov či kačiek, a tak bolo stresu na labutiu myseľ pravdepodobne priveľa.

Odporúčané
Djoković zorganizoval turnaj, kde sa už dvaja tenisti nakazili Covid-19. Malá párty nikdy nikoho nezabila, spieval bez trička Djoković zorganizoval turnaj, kde sa už dvaja tenisti nakazili Covid-19. Malá párty nikdy nikoho nezabila, spieval bez trička 22. júna 2020, 15:29

Na sociálnych sieťach sa už rozbehla aj iniciatíva, aby sa našla partia chlapcov, ktorí na hniezdo pred pár týždňami zaútočili. Jeden z miestnych obyvateľov dokonca ponúkol odmenu 1 000 libier pre človeka s informáciami vedúcimi k ich vypátraniu.

Domov
Zdieľať
Diskusia