Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2020, 11:28
Čas čítania 0:24
Jakub Paulík

Opitý Slovák z východu zdemoloval s autom bar. Toto z neho zostalo

NEWS
Uložiť Uložené

V Košiciach to 21-ročný mladý muž značne prehnal s alkoholom.

21-ročný opitý muž včera pred polnocou jazdil po Hlinkovej ulici v Košiciach. Ako informuje polícia, hliadka vodiča vo vozidle značky Mazda chcela zastaviť, na jej výzvy ale nereagoval. Keď si uvedomil, že po ňom ide polícia, zrýchlil a nakoniec s autom vrazil priamo do baru. Podľa komentárov užívateľov Facebooku malo ísť o podnik s názvom Shelby.

Odporúčané
Nikdy nefajčil, nepil a nedrogoval. Keď to 19-ročný Tomáš povedal východniarom na intráku, chceli ho zbiť (Rozhovor) Nikdy nefajčil, nepil a nedrogoval. Keď to 19-ročný Tomáš povedal východniarom na intráku, chceli ho zbiť (Rozhovor) 22. januára 2019, 20:41

Ani po tomto incidente sa ale nevzdal a snažil sa z miesta činu utiecť. Policajti ho ale po pár metroch zadržali. Ukázalo sa, že vodič večer popíjal alkohol, nafúkal 1,25 promile. Polícia ho preto obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Podľa fotografií obvinený muž pri náraze zdemoloval značnú časť baru.

Domov
Zdieľať
Diskusia