Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti MMG Barbers.
28. mája 2020, 15:53
Čas čítania 0:47
Sponzorovaný obsah

Príď sa ostrihať do MMG Freedom Barbers s obrovskou zľavou. Sú slovenskými priekopníkmi v tomto remesle

MÓDA
Uložiť Uložené

20 % zľava platí pre všetky prevádzky v Bratislave, v Trnave, Malackách a Senici až kým ju zákazníci nevyčerpajú. Či už si stály klient alebo si u chalanov v MMG ešte nebol, akcia je tu pre každého.

Aj napriek tomu, že škody v ich sieti prevádzok rátajú v desaťtisícoch, v MMG Freedom Barbers sa rozhodli ekonomicky pomôcť svojim zákazníkom. Prichádzajú preto s nápadom rozdať 32 400 eur vo forme zliav pre všetkých klientov odhliadnuc od toho, či ich už v minulosti navštívili. 

Ku zľave sa dostane každý – stačí si rezervovať svoj termín na oficiálnej stránke mmgbarbers.sk, resp. cez profil chalanov na platforme Bookio a do poznámky uviesť kľúčové slovo „korona.“ Pri platbe ti následne odpočítajú 20 % z celkovej sumy.

Napríklad – za kompletný servis strih+brada, ktorý stojí 35 €, si môže každý uplatniť zľavu 7 €.

MMG Freedom Barbers rozdajú zákazníkom zľavy vo výške skoro 33-tisíc eur, zníženie ceny platí pre každého
Zdroj: MMG Freedom Barbers

Zľava platí počas celého júna pre všetky prevádzky v Bratislave, v Trnave, Malackách a Senici až kým ju zákazníci nevyčerpajú. Samozrejme, barberi pracujú za prísnych hygienických opatrení a riadia sa všetkými pokynmi, ktoré vydali odborníci.

MMG Freedom Barbers, na čele ktorého stoja Woody a Benzo, je rýdzo slovenský priekopník v tomto remesle na Slovensku. Boli to práve oni, kto roky určoval trendy nielen v samotných účesoch, ale aj v prístupe k zákazníkom, zamestnancom. Ich spôsob podnikania sa nezmenil, vždy sú na prvom mieste záujmy tých, ktorým zasvätili svoje poslanie. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa MMG Familiae Imperium (@benzo_barber),

Domov
Zdieľať
Diskusia