Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2020, 13:50
Čas čítania 0:49
Adam Novosad

Slovák sa na diaľnici otočil do protismeru. Zabil seba aj 23-ročného vodiča v oproti idúcom aute

NEWS
Uložiť Uložené

Tragická nehoda sa odohrala v neskorých nočných hodinách.

Na rýchlostnú cestu pri Banskej Bystrici včera neskoro večer vyšiel 59-ročný vodič auta Škoda Octavia v správnom smere. Na diaľnicu sa pripojil na výjazde od obce Beladice a spočiatku nič nenasvedčovalo tomu, že po niekoľkých minútach urobí osudnú chybu a otočí sa do protismeru.

Vodič Škody si zrejme krátko po výjazde na diaľnicu svoj smer rozmyslel a pod rúškom tmy auto otočil, na čo nemohli zareagovať oproti idúce vozidlá. Namiesto zodpovedného konania a opustenia rýchlostnej cesty na najbližšom výjazde riskoval svoj život kvôli niekoľkým kilometrom. 

 

OTOČIL SA DO PROTISMERU NA DIAĽNICI: ZRÁŽKA S ĎALŠÍM VOZIDLOM STÁLA ŽIVOTY DVOCH ĽUDÍ 59 ročný vodič osobného auta...

Posted by Polícia Slovenskej republiky on Tuesday, April 28, 2020

V protismere onedlho došlo k zrážke s osobným vozidlom Alfa Romeo. Za jeho volantom sedel 23-ročný vodič, na sedadle spolujazdca zase 22-ročná žena.

Nanešťastie, na nezodpovedné chovanie 59-ročného šoféra Škody mladý vodič Alfy Romeo doplatil vlastným životom. Starší šofér zabil seba aj vodiča oproti idúceho auta, pričom 22-ročná spolujazdkyňa skončila v nemocnici s vážnymi zraneniami.

Odporúčané
V Trnave spravia štátnu karanténu z luxusného štvorhviezdičkového hotela v historickom centre mesta V Trnave spravia štátnu karanténu z luxusného štvorhviezdičkového hotela v historickom centre mesta 28. apríla 2020, 11:03

Na jazdu v protismere na diaľnici doplatil aj vodič strieborného BMW, ktorý rovnako nedokázal zareagovať na blížiace sa auto. Našťastie sa mu podarilo obísť s ľahšími zraneniami.

Policajti už začali vyšetrovať okolnosti dopravnej nehody a pokúsia sa zistiť, čo vodiča Škody prinútilo zmeniť smer jazdy a vybrať sa do protismeru na ceste, kde takéto chyby väčšinou končia tragicky.

Domov
Zdieľať
Diskusia