Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti mi-store.sk.
2. apríla 2020, 15:03
Čas čítania 1:47
Sponzorovaný obsah

4 smart gadgety od Xiaomi, ktoré vylepšia tvoj každodenný život

TECH XIAOMI
Uložiť Uložené

Niekedy vedia aj malé inovácie meniť život k lepšiemu.

Výrobca Xiaomi si na jar nachystal zopár netradičných noviniek, ktoré sú však prekvapivo užitočné. Inovatívna čínska značka totiž neponúka len špičkové telefóny, ale aj produkty do domácnosti či príslušenstvo do auta. Všetky majú spoločné čistý dizajn a hi-tech funkcie, ktorými sa odlišujú od bežných spotrebičov.

Ak si chceš zariadiť smart domácnosť, ktorej gadgety ti budú šetriť čas aj energiu, si na správnom mieste. Ukážeme ti 4 novinky, ktoré určite stoja za pozornosť.   

Bezdrôtové stereo 

Slúchadlá bez káblov sú tu už nejaký ten piatok, tých skutočne kvalitných s vysokým rozlíšením zvuku však nie je na trhu veľa. Tieto vlastnosti nájdeš v novinke Mi True Wireless Earphones 2. Zaujímavá je ich ergonómia, vďaka ktorej by ti mali perfektne sadnúť do ucha.

Polovičný in-ear dizajn totiž poskytuje maximálny komfort pre dlhodobé použitie.  Ak vlastníš telefón od Xiaomi, pripojíš ich k nemu novým štýlom pripájania cez pop-up okno. Fungovať samozrejme budú na každom zariadení s bluetooth. Mi True Wireless Earphones 2 môžu byť tvoje za 79,00 €.

4 smart gadgety od Xiaomi, ktoré vylepšia tvoj každodenný život
Zdroj: Xiaomi

Bezdrôtová myš silent edition

O tom, že káble sú minulosťou aj v počítačovom príslušenstve, svedčí táto myš. Pripojiť ju môžeš v duálnom režime, buď pomocou bluetooth alebo s použitím malého 2,4 GHz USB prijímača. Vďaka svojmu univerzálnemu dizajnu sadne do menšej aj väčšej dlane a pracuje ultra ticho, vďaka redukcii hluku pri kliknutí. Bezdrôtovú myš Mi Dual Mode silent edition môžeš mať v čiernej alebo bielej farbe za 15,90 €.

4 smart gadgety od Xiaomi, ktoré vylepšia tvoj každodenný život
Zdroj: Xiaomi

Superrýchly nabíjací adaptér do auta

Nie všetky gadgety od Xiaomi končia v domácnosti. Táto autonabíjačka dokáže nabíjať súčasne dve zariadenia, pričom ich spoločný výstup je až 37 W. Kruhový LED indikátor ti uľahčí lokalizovanie nabíjačky v tme, poteší aj viacnásobná ochrana pred prepätím, skratom, prehriatím či elektromagnetickým rušením. Nabíjačku Mi 37 W dostaneš za 16,90 €.

4 smart gadgety od Xiaomi, ktoré vylepšia tvoj každodenný život
Zdroj: Xiaomi

Sonická zubná kefka

Ak chceš posunúť level svojej zubnej hygieny o úroveň vyššie, mal by si zvážiť investíciu do elektrickej kefky. V porovnaní s prvou generáciou model T500 optimalizoval a vylepšil sonický motor. Znížila sa jej hlučnosť aj mechanická odozva. Vysoký výkon dokáže rozvíriť vodu a zubnú pastu v ústach a vytvoriť tak pulznú silu, ktorá sa dostane aj na slepé miesta tvojich zubov. 

Túto zubnú kefku tvorí nehrdzavejúca oceľ a zdravotne nezávadný plast. Bezkovová čistiaca hlavica je vybavená novým typom technológie uloženia štetín, čo ju robí odolnejšou voči vlhkému prostrediu. Mi Smart sonická zubná kefka T500 môže byť tvoja za 49,00 €.

4 smart gadgety od Xiaomi, ktoré vylepšia tvoj každodenný život
Zdroj: Xiaomi
Ešte viac smart gadgetov nájdeš v obchode mi-store.sk. Akúkoľvek objednávku ti dovezie kuriér zadarmo až k dverám, takže nemusíš nikam chodiť, ale ak chceš a tovar zaplatíš vopred prevodom na účet, prostredníctvom eCard, alebo QUATRO, môžeš si ho prísť vyzdvihnúť aj na jedno z odberných miest. To najnovšie pribudlo v centrále na Vajnorskej 137 (otvorené v pracovné dni od 9.00 do 16.00). Navyše, vďaka  službe door-to-door si môžeš objednať kuriéra priamo domov, aby vrátil tvoj produkt v prípade reklamácie.
Domov
Zdieľať
Diskusia