Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Jagermeister
26. marca 2020, 17:04
Čas čítania 1:56
Sponzorovaný obsah

Prihlás sa na štipendijný program Jägermeisteru. Čaká na teba barmanská stáž v Berlíne

GASTRO
Uložiť Uložené

Jägermeister Scholarship x Berlin Edition ide do tretieho kola.

Už po tretíkrát v histórii Jägermeister organizuje štipendijný program Jägermeister Scholarship x Berlin Edition. Do 19. apríla sa môžu záujemcovia o tohtoročnú účasť prihlásiť na uvedenom webe. Traja uchádzači z barmanského odboru budú od septembra do novembra poslaní do nemeckého hlavného mesta, kde dostanú šancu učiť sa od tých najlepších. Stačí mať chuť, záujem a ísť do toho.

Vybraní barmani sa presťahujú na tri mesiace do Berlína, kde budú pracovať a učiť sa v jednom z najlepších barov v meste, objavovať spolu s dvoma ďalšími štipendistami jedno z najúžasnejších miest na svete a stanú sa súčasťou jeho vzrušujúceho nočného života. Po dvoch predchádzajúcich kolách v rokoch 2018 a 2019 sa takýto sen tento rok opäť stane skutočnosťou pre troch mladých ľudí. Barmanky a barmani z 18 krajín, ktoré sú členmi Hubertus Circle, medzinárodnej barmanskej siete Jägermeisteru, sa odteraz môžu uchádzať o štipendium Jägermeister Scholarship x Berlin Edition.

Prihlás sa na štipendijný program Jägermeisteru. Čaká na teba barmanská stáž v Berlíne
Zdroj: Jagermeister

Hlavným obsahom štipendia je účasť v jednom z najznámejších berlínskych barov počas obdobia  troch mesiacov. Na tomto mieste si štipendisti rozvinú svoje zručnosti, získajú inšpirácie, skúsenosti, a tiež sa budú učiť od svojich mentorov. Sprievodný program je taktiež bohatý:  navštívia Wolfenbüttel, domov Jägermeisteru, zúčastnia sa rôznych workshopov o liehovinách a budú sa podieľať na priemyselných udalostiach ako napr. Bar Convent Berlin, jednom z najdôležitejších veľtrhov liehovinového priemyslu. Okrem toho sú plánované aj ďalšie aktivity a akcie vďaka ktorým bude pobyt štipendistov nezabudnuteľným zážitkom. Budú bývať spoločne v plne zariadenom byte v jednej z najobľúbenejších berlínskych oblastí. Všetky náklady spojené s ich pobytom v Berlíne hradí Jägermeister, ktorý tiež bude nápomocný ohľadne všetkých otázok týkajúcich sa organizácie a pobytu. 

Skúsenosti bývalých štipendistov z posledných dvoch rokov ukazujú, ako veľmi štipendium Jägermeisteru zmenilo ich životy. Ella Lappalainen z Fínska, ktorá bola štipendistkou počas prvého roku medzinárodného programu, sa dokonca minulý rok presťahovala do Berlína, aby pracovala v bare, v ktorom prebiehalo jej štipendium.

Traja štipendisti z minulého roku

Pia Köfler z Rakúska, Josue Gonzalez zo Spojených štátov a Daniel Zigmund zo Slovenska majú rovnako pozitívnu skúsenosť. „Nemôžem ani opísať, aký to bol pre mňa neuveriteľný zážitok,“  hovorí Pia Köfler, „štipendium Jägermeisteru môžem odporučiť každému barmanovi, ktorý chce nasledovať svoju vášeň a učiť sa.“ „Tie tri mesiace tu mi úplne vyrazili dych,“ dodáva Josue Gonzalez, „pokiaľ sa chystáte ísť za niečím novým, naučiť sa niečo úplne iné, robiť barmana na tých najlepších miestach na zemi – prihláste sa hneď teraz!“

Prihlás sa na štipendijný program Jägermeisteru. Čaká na teba barmanská stáž v Berlíne
Zdroj: Jagermeister

„Jägermeister ponúka štipendium na podporu mladých barmanov a barmaniek a na to, aby im ponúkol naozaj životný zážitok v nemeckom štýle. Tu nejde o nás, ide o nich. Chceme, aby rástli, učili sa a skúsili si rôzne barové kultúry. A Berlín je v tomto veľmi výnimočný,“ hovorí Nina Eggeling, manažérka globálneho experimentálneho marketingu spoločnosti Jägermeister.

Preto Jägermeister hľadá troch motivovaných začiatočníkov v barmanskom odborevo veku 21 až 35 rokov, ktorí pochádzajú z jednej z členských krajín siete Hubertus Circle, ktorí sú ochotní posunúť sa vo svojej kariére, túžia po trojmesačnom dobrodružstve a chcú stráviť neuveriteľné chvíle v Berlíne – až do 19. apríla môžu požiadať o štipendium Jägermeister Scholarship x Berlin Edition online. Veríme, že momentálna situácia kvôli šíreniu koronavírusu bude mať pozitívny vývoj a štipendisti si budú môcť naplno užiť danú príležitosť. Viac informácií a formulár na prihlásenie nájdeš na tomto webe

Domov
Zdieľať
Diskusia