Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2020, 16:28
Čas čítania 1:10
Dominik Vetrák

Antonio Banderas si zahrá vo filmovom spracovaní videohry Uncharted. Pripája sa k Wahlbergovi, Hollandovi a španielskym kráskam

FILMY A SERIÁLY UNCHARTED
Uložiť Uložené

Banderas je nečakanou, no veľmi milou kastingovou novinkou.

Variety informuje, že Antonio Banderas sa pripája k hereckému obsadeniu filmového Uncharted. Banderas bol tento rok nominovaný na Oscara za svoju rolu v dráme Pain and Glory, a tak sa o jeho aktuálnu hereckú formu obávať nemusíme. Spoločne s ním sa pripojili aj krásky Sophia Ali a Tati Gabrielle. Pôvod hercov naznačuje, že by sa film mohol uberať cestou prvej hry, ktorá mala množstvo postáv juhoamerického pôvodu.

Tvorcovia sa však nechali počuť, že sa od hier odklonia a pokúsia sa vyrozprávať príbehy, ktoré videohry neobsiahli. Nathana spoznáme ako tínedžera/mladého muža v podaní Toma Hollanda, zatiaľ čo jeho mentora Sullyho si zahrá Mark Wahlberg. Zaujímavosťou je, že snímka sa plánuje už tak dlho, že na úplnom začiatku mal Mark Wahlberg stvárniť ešte mladého Nathana Drakea. Nakoniec si zahrá o 20 rokov staršiu postavu. 

Domov
Zdieľať
Diskusia