Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. marca 2020, 15:56
Čas čítania 1:37
Matej Krajčovič

Xiaomi Mi Mix Alpha otestovali prví YouTuberi. Ide o mobil s 360° displejom po všetkých stranách

TECH XIAOMI
Uložiť Uložené

Novinka s cenou niekde na úrovni 3 000 eur je však stále iba vo fáze prototypu.

Samsung aj Motorola lákajú na svoje tohtoročné smartfóny Galaxy Z Flip a Razr so skladacími displejmi, vďaka ktorým ich môžeš preložiť na polovicu a pohodlne skryť do vrecka. 

Aj náš test jednej z týchto noviniek však potvrdzuje, že nová technológia ešte nie je dostatočne ďaleko na to, aby si sa nemusel báť, že krehké flexibilné obrazovky pri bežnom používaní poškriabeš alebo inak zničíš. 

Odporúčané
Vyskúšali sme skladací Samsung Galaxy Z Flip za 1480 eur. Je to budúcnosť alebo krok poriadne vedľa? (Recenzia) Vyskúšali sme skladací Samsung Galaxy Z Flip za 1480 eur. Je to budúcnosť alebo krok poriadne vedľa? (Recenzia) 24. februára 2020, 11:38

Ak máš rád moderné technológie a potrebuješ niečo výnimočné, možno ťa môže zaujať skôr Xiaomi Mi Mix Alpha, ktorá je o krok pozadu, no oveľa odolnejšia.

Má zahnutý displej „omotaný“ okolo bokov aj celej zadnej strany, no keďže sa tento mobil nijako neroztvára a obrazovka nemení svoj tvar, môže byť celá zaliata do odolného skla rovnako, ako bežné telefóny.

Domov
Zdieľať
Diskusia