Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. marca 2020, 17:42
Čas čítania 1:07
Martin Mičuda

Nová DS 9-ka stvárňuje francúzsky luxus a povestný extravagantný štýl

Nová DS 9-ka stvárňuje francúzsky luxus a povestný extravagantný štýl
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://int-media.dsautomobiles.com/en/ds-9-power-elegance#prettyPhoto" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">dsautomobiles.com</a>
TECH
Uložiť Uložené

Vlajková loď z Francúzska stojí na základoch predĺženej 508-čky.

Francúzska prémiovo orientovaná značka DS to posledné roky myslí očividne vážne, čoho dôkazom je stále sa rozširujúce portfólio. Pri príležitosti práve sa (ne)konajúceho autosalónu v Ženeve však spoznávame ďalší počin, ktorý má zastúpiť akúsi vlajkovú loď. Skalných fanúšikov francúzskych áut pritom neprekvapí, že DS 9 stojí na základoch predĺženého Peugeotu 508L.

S celkovou dĺžkou 4 930 milimetrov DS 9-ka spadá do segmentu vyššej strednej triedy, kde chce predovšetkým domáce publikum zaujať svojsky pojatými tvarmi a luxusom. Ostatne, na špecificky stvárnené počiny z Francúzska sme si za posledné desaťročia zvykli. Otázkou ale zostáva, do akej miery sa podarí novinke v čoraz viac upadajúcom segmente uspieť. 

Nový článok
Zdroj: int-media.dsautomobiles.com
Domov
Zdieľať
Diskusia