Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je sponzorovaný obsah spoločnosti Cvičisko.
14. februára 2020, 15:35
Čas čítania 1:25
Sponzorovaný obsah

Sajfa sa už do výzvy zapojil. Dokáže Bratislava do júna zhodiť 500 kg tuku?

ŠPORT
Uložiť Uložené

Bratislavské Cvičisko od februára váži ľudí, ktorí sa zapoja do výzvy schudnúť. Ak sa zapojíš do konca februára aj ty, súťažíš o 12 tréningov zadarmo.

Dávaš si aj ty na konci roka predsavzatia? Ak áno, vieš, že jar je obdobím ich plnenia. Niektoré z nich sú viac reálne ako iné. Pokiaľ ide o cvičenie, dobrý tréner ťa vie motivovať, no aj povedať, či ich vôbec máš šancu splniť. Ale zhodiť Bratislavčanom pol tony tuku, to už je väčšia výzva. Dá sa vôbec také niečo dosiahnuť?

V Cvičisku sú presvedčení, že áno. Čím viac ľudí sa zapojí, tým sa šanca zvyšuje. A zlepšuje ich zdravie. Kilá navyše totiž určite neprospievajú tvojmu organizmu. Ak sa ti podarí zhodiť čo i len 5% z nadváhy, odľahčíš svoje kolená a kĺby, znižuješ riziko infarktu či cukrovky a vysokého tlaku. Prevencia chorôb pritom nie je jediným benefitom.

Dokážu Bratislavčania do leta zhodiť pol tony tuku? Sajfa už na sebe maká
Zdroj: Cvičisko

Ak sa na sebe rozhodneš makať pod dohľadom osobného trénera, máš istotu, že cviky robíš správne. Tréner ti stráži tempo a postupne zvyšuje obtiažnosť. Vtedy sa môžeš naozaj sústrediť na cvičenie, postupne sa učiť, čo robiť a čo nie. Nezničíš si chrbát pri dvíhaní ťažkých činiek a nepreženieš to hneď na začiatku. Na svojho trénera sa v tomto budeš môcť celkom spoľahnúť. Príkladom ide aj Sajfa či naša moderátorka Denisa, ktorý už cvičia nejaký ten piatok.

Zapoj sa do výzvy a vyhraj 

Ako začať? Najlepšie urobíš, ak najprv zistíš svoje možnosti. V tom ti pomôže skúsený tréner. Prvý tréning s diagnostikou máš v Cvičisku zadarmo. Ak sa rozhodneš zapojiť sa do výzvy, na tomto tréningu absolvuješ diagnostiku pohybového aparátu a meranie na ktorom ťa odvážia a tvoje zhodené kilá budú priebežne pripočítávať ku všetkým, ktorí na tréningoch makajú, aby naplnili poltonovú výzvu.

Dokážu Bratislavčania do leta zhodiť pol tony tuku? Sajfa už na sebe maká
Zdroj: Cvičisko

Okrem spomínaných zdravotných benefitov však môžeš po zapojení sa do výzvy získať ešte niečo: 12 tréningov s osobným trénerom v cvičisku zadarmo. To je dosť na to, aby si na sebe pocítil a uvidel rozdiel. Táto súťaž trvá do 29. 02. 2020 a výzva na chudnutie až do Júna, kedy Cvičisko vyžrebuje výhercu v Instastories. Zapojiť sa do nej môžeš tak, že dáš Like na video,  začneš sledovať Cvičisko a v tomto príspevku označíš kamoša, ktorému by si doprial výhru. Tak na čo ešte čakáš?

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa CVICISKO (@cvicisko),

Do výzvy sa môžeš zapojiť registrovaním sa na tomto odkaze. Cvičisko za každý jeden schudnutý kilogram venuje 1 € organizácií DAPHNE - inštitútu aplikovanej ekológie.
Domov
Zdieľať
Diskusia