Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. februára 2020, 12:23
Čas čítania 1:00
Matej Krajčovič

Porazení z Oscarov 2020 neodišli s prázdnymi rukami. Dostali darčeky v hodnote 225-tisíc dolárov aj lístok na luxusnú plavbu

ZAUJÍMAVOSTI HOLLYWOOD USA
Uložiť Uložené

Luxusná plavba loďou, kozmetické procedúry či plastické operácie neboli ničím neobvyklým už v minulých rokoch.

Po nedeľnajšom odovzdávaní Oscarov za rok 2020  zaplnili články hlavne mená víťazov. 

Poriadne hodnotnú pamiatku si ale odnieslo aj všetkých 25 nominovaných v hlavných režisérskych a hereckých kategóriách. Aj tí, ktorí nakoniec žiadne zlaté sošky nedostali, sa môžu tešiť aspoň z darčekového balíčka v hodnote neuveriteľných 225-tisíc dolárov (206-tisíc eur). 

Odporúčané
Juhokórejský Parazit sa stal najlepším filmom roka, zničil Hollywood a ovládol Oscarovú noc. Uspeli aj 1917 či Joker Juhokórejský Parazit sa stal najlepším filmom roka, zničil Hollywood a ovládol Oscarovú noc. Uspeli aj 1917 či Joker 10. februára 2020, 3:15

Ten je plný luxusných cien od sponzorov a firiem, ktoré by sa radi dostali do pozornosti zbohatlíkov z Hollywoodu. Podľa magazínu Forbes teda môžu rátať s exkluzívnymi výletmi alebo bezplatnými plastickými operáciami.

V minulých rokoch sa takýmito darčekmi pred miliónmi svojich followerov pochválili napríklad herečka Viola Davis alebo herec Mark Ruffalo. Amy Adamsovú zas paparazzi odfotili v darovanom tričku na ceste z nákupov.  

Domov
Zdieľať
Diskusia