Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento obsah je PR správa spoločnosti Banka Lásky.
10. februára 2020, 14:02
Čas čítania 1:33
Sponzorovaný obsah

Valentín je už v piatok. Tu je 5 darčekov, ktoré ešte stihneš kúpiť

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Vedel si, že v Banskej Štiavnici existuje Trezor Lásky, kde si môžeš svoje vyznanie bezpečne zamknúť?

Ešte nedávno si oslavoval Silvestra a zrazu je tu Valentín. Tiež si počas hektického januára plného skúšok či práce zabudol na to, že tým, ktorých máš najradšej, by si mal niečo kúpiť? Možno pre teba máme riešenie. Tu je 5 darčekov pre rozbehaných zaľúbencov.

#1: Cestovateľský zážitok

Valentín je už v piatok, tu je 5 darčekov, ktoré ešte stihneš kúpiť
Zdroj: Pixabay

Cestovaním nikdy nič nepokazíš. Či už je to výlet na niektoré z romantických miest, za ktorými netreba chodiť príliš ďaleko, city break, letenka do exotiky alebo rovno celá dovolenka, zážitok je na nezaplatenie. A nemusíš ani vylúpiť banku, stačí sa vybrať kamkoľvek, ale najmä spolu. Veď taký Trenčín či Banská Štiavnica sa pravidelne umiestňujú medzi najromantickejšími miestami u nás. 

#2: Splnený sen

Valentín je už v piatok, tu je 5 darčekov, ktoré ešte stihneš kúpiť
Zdroj: Unsplash

Chcel sa tvoj frajer stať pilotom F1? Kúp mu miesto v kokpite s profesionálnym jazdcom. Je snom tvojej frajerky letieť helikoptérou? Možno ešte o tom sne ani nevie. Ak sa nebojí výšok, zober ju a užite si spolu parádne výhľady, aké neuvidí každý deň.

#3: Schránka láskyplných sľubov

Valentín je už v piatok, tu je 5 darčekov, ktoré ešte stihneš kúpiť
Zdroj: Banka Lásky

Keď sme už boli pri tých najromantickejších miestach na Slovensku, vedel si, že práve v Banskej Štiavnici existuje aj Trezor Lásky, jediný svojho druhu na svete, kde si môžeš svoje vyznanie bezpečne zamknúť?

Nachádza sa v Banke Lásky, kde žila Sládkovičova Marína. Aj trezor je vytvorený z veršov Maríny - Najdlhšej ľúbostnej básne sveta. Sú napísané na schránkach, do ktorých môžeš svoju lásku uschovať na rok alebo aj navždy. Žiadne obavy, nemusíš rovno utekať do Štiavnice, schránku si objednáš aj online, certifikát ti príde e-mailom a na výlet sa môžete vybrať aj neskôr.

#4: Darček z obálky

Valentín je už v piatok, tu je 5 darčekov, ktoré ešte stihneš kúpiť
Zdroj: Unsplash

Kto neocení dobrú masáž v pohodlí domova alebo poukaz na degustačné menu do vyhlásenej reštaurácie? Alebo niečo netradičnejšie. Ponuka darčekových poukážok je nevyčerpateľná. Daruj sobotný obed, ktorý šéfkuchár navarí priamo doma či umývanie okien na najbližší rok. Tento darček ti naozaj nezaberie veľa času. Stačí zabaliť poukaz do pekného šatu a máš to vybavené. Daj si však záležať na tom čo vyberieš. Najlepšie poznáš svojho frajera či frajerku ty, takže sa zamysli nad tým, čo naozaj ocení.

#5: Výberová čokoláda 

Valentín je už v piatok, tu je 5 darčekov, ktoré ešte stihneš kúpiť
Zdroj: Unsplash

Keď aj po prečítaní týchto tipov na Valentína zabudneš a spamätáš sa až v piatok, stále je tu možnosť skočiť do najbližšieho obchodu a kúpiť čokoládovú bonboniéru ako za starých čias. Dobrá čokoláda vždy poteší. Ak si však tvoja láska stráži kalórie, zvoľ radšej o niečo drahšiu karobovú čokoládu s morskou soľou alebo inú ľahšiu dobrotu.

Nezabudni, sviatok zamilovaných pripadá už na tento piatok!

Domov
Zdieľať
Diskusia