Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. januára 2020, 16:50
Čas čítania 0:51
Vl Mi

Známy influencer Vitaly vyliezol na pyramídu v Egypte, následne ho zatkli. Vo väzení to bolo hrozné, tvrdí

ZAUJÍMAVOSTI EGYPT
Uložiť Uložené

Fotku zverejnil na Instagrame.

Dokonalé fotky chce mať na sociálnej sieti azda každý. Niektorí sú ochotní zájsť až tak ďaleko, že porušia zákony. Medzi takých patrí napríklad populárny King Vitaly, vlastným menom Vitaly Zdorovetskiy. 


Americko-ruský influencer je známy extravaganciou, na jeho profile na Intagrame nájdeš plno netradičných až kontroverzných fotografií. Jeden z jeho posledných kúskov ho vyšiel ale draho, nakoniec skončil vo väzení.

Odporúčané
Karolína chce byť gynekologičkou, točí videá aj o menštruácii. Po nociach robí záchranárku, asistuje aj pri pôrode (Rozhovor) Karolína chce byť gynekologičkou, točí videá aj o menštruácii. Po nociach robí záchranárku, asistuje aj pri pôrode (Rozhovor) 21. novembra 2019, 10:09

Pred pár dňami sa šiel, ako mnoho iných turistov, pozrieť na pyramídy v Gíze. Vitaly však chcel byť originálny, a tak vyliezol na jednu z nich. To je však zakázané, egyptská polícia zakročila. 

Domov
Zdieľať
Diskusia