Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. januára 2020, 18:24
Čas čítania 0:38
Dominik Vetrák

Resident Evil 3 odhaľuje monštrózneho záporáka Nemesisa s plameňometom. Skvelý trailer ohlasuje hororovú hru roka na apríl

TECH
Uložiť Uložené

Už o 3 mesiace dorazí remake Resident Evil 3. Nový trailer ti spríjemní čakanie.

Štúdio M-Two v spolupráci s Capcomom už 3. apríla vyšle k hráčom očakávaný remake Resident Evil 3. V hlavnej role sa predstaví Jill Valentine a Carlos Oliveira. Práve po prvej menovanej pôjde obávaný Nemesis, vylepšená verzia Mr. X z druhého dielu.

Odporúčané
20 najočakávanejších hier roka 2020 20 najočakávanejších hier roka 2020 14. januára 2020, 17:22

Nemesis dokáže rozprávať, je oveľa inteligentnejší, silnejší a lepší prakticky vo všetkom. Na rozdiel od Mr. X používa zbrane (potvrdený je raketomet a plameňomet) a bude prítomný oveľa častejšie než jeho „bratranec“ v remaku Resident Evil 2. 

Príbeh sa točí okolo Jill Valentine a jej snahy o útek z Raccoon City po vypuknutí zombie nákazy. Jill do mesta dorazila o pár dní skôr ako Leon a Claire. Jill je jednou z preživších jednotky a dobre vie, čo za hrôzy ju očakávajú.

Resident Evil 3 Remake vyjde 3. apríla 2020 pre PC, Xbox One a PS4. Pravdepodobne nedostane porty pre next gen, keďže si hru na budúcich konzolách zahráš skrz spätnú kompatibilitu. Spoločne s trojkou Capcom dá hráčom zadarmo aj multiplayerový 4vs1 titul Project Resistance. 

Remake trojky má primárne na starosti štúdio M-Two (vedie ho bývalý šéf Platinum Games Tatsuya Minami). Názov M-Two mal narážať na Minamiho a Mikamiho, dvoch legendárnych japonských vývojárov. Shinji Mikami (tvorca Resident Evil) ale ostal v Tango Gameworks pod Bethesdou, a tak je na to Minami sám. Okamžite po dokončení remaku Resident Evil 2 sa však k vývoju pridali tvorcovia z Capcomu, a tak bude tretí diel projektom oboch štúdií. Nevieme teda, čo presne máme čakať, keďže M-Two je nové štúdio. 

 
Domov
Zdieľať
Diskusia