Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. decembra 2019, 14:52
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Elon Musk si neodpustil vtip s referenciou na marihuanu, keď akcie Tesly dosiahli úroveň 420 dolárov

TECH ELON MUSK MARIHUANA TESLA (VÝROBCA AUTOMOBILOV)
Uložiť Uložené

Podnikateľ sa pousmial, keď akcie jeho spoločnosti Tesla dosiahli hranicu 420 dolárov, čo je zároveň v Spojených štátoch referencia na marihuanu.

Spoločnsti Tesla, na ktorej čele stoji Elon Musk, sa darilo aj v roku 2019. Dôkazom je skutočnosť, že hodnota akcií firmy stále rastie. V posledných hodinách prekročila úroveň 420 dolárov a v tejto súvislosti kontroverzný podnikateľ a vizionár neostal svojej povesti nič dlžný.

Na svojej najobľúbenejšej sociálnej sieti si v tejto súvislosti zavtipkoval, že akcie jeho spoločnosti sú veľmi „high,“ čo je slangový termín, ktorý sa používa v súvislosti s marihuanou po jej požití. Dôvod je jednoduchý, aj číslo 420 sa priamo spája s marihuanou, pretože 20. apríl je medzinárodným dňom zelenej rastlinky. 

Odporúčané
Elon Musk v najnovšom rozhovore fajčí trávu a popíja whisky Elon Musk v najnovšom rozhovore fajčí trávu a popíja whisky 7. septembra 2018, 12:33

Zdá sa, že toto číslo je pre Muska veľmi symbolické, keďže už v auguste 2018 napísal, že má v pláne zmeniť spoločnosť Tesla na súkromnú, keď dosiahne hranicu 420 dolárov za akciu.

Zároveň dodal, že za túto cenu chce odkúpiť všetky verejne obchodované akcie automobilky. Toto vyjadrenie na sociálnej sieti ho v konečnom dôsledku stálo stoličku predsedu predstavenstva. Americký úrad pre cenné papiere mu za jeho vyhlásenie vtedy udelil pokutu 20 miliónov dolárov. 

Domov
Zdieľať
Diskusia