Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2019, 14:31
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Walmart predáva sveter so Santa Clausom a čiarami kokaínu. Bizarne znie aj slogan Let it snow

NEWS KOKAÍN SANTA CLAUS
Uložiť Uložené

Spoločnosť sa už za tento prešľap ospravedlnila, podľa jej slov im oblečenie dodáva tretia strana a tento produkt nereprezentuje hodnoty Walmartu.

Najväčší obchodný reťazec na svete dal v Kanade do predaja sveter, ktorý okamžite vyvolal vlnu rozhorčenia u zákazníkov. Vianočný motív so Santa Clausom sediacim za stolom totiž zahŕňa aj zakomponovanie troch čiar, ktoré nápadne pripomínajú snahu znázorniť kokaín. V kombinácii so sloganom „Let it snow“ tak má verejnosť právo myslieť si, že autori návrhu sa snažili o realizáciu metafory.

Odporúčané
H&M sa v rámci kauzy rasistickej fotografie oficiálne ospravedlnilo. Ku The Weekndovi sa však pridali i ďalšie veľké celebrity H&M sa v rámci kauzy rasistickej fotografie oficiálne ospravedlnilo. Ku The Weekndovi sa však pridali i ďalšie veľké celebrity 10. januára 2018, 13:20

Výsledný produkt však určite nepatrí do obchodu, akým je Walmart, na čo už reagovali aj samotní zástupcovia spoločnosti. Tí tvrdia, že problémom bolo, že tento druh tovaru im dodáva tretia strana. Z vyjadrenia vyplýva, že firma nezastáva hodnoty prezentované na grafickom návrhu svetra a dodáva, že produkt bol okamžite stiahnutý zo všetkých obchodov.

Domov
Zdieľať
Diskusia