Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2019, 18:19
Čas čítania 0:00
Vl Mi

The Hound z Game of Thrones kradol jedlo a spal v stane. Až seriál mu zmenil život k lepšiemu

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Ako sám povedal, usmialo sa na neho šťastie.

Úspešný seriál Game of Thrones z dielne HBO máme za sebou. Aj keď posledná séria nebola podľa predstáv fanúšikov, príbehy zo sveta drakov a bielych chodcov sa zapísali do histórie. Zaujímavé, nové a hlavne nevšedné. Z GoT sa stal jednoducho fenomén a mnohým tento seriál zmenil život.

Odporúčané
Sexuálne scény v Game of Thrones boli pre Emiliu Clarke nepríjemné. Jason Momoa ju zakrýval nahú a chránil pred tlakom od HBO Sexuálne scény v Game of Thrones boli pre Emiliu Clarke nepríjemné. Jason Momoa ju zakrýval nahú a chránil pred tlakom od HBO 22. novembra 2019, 6:55

Napríklad aj takému Rorymu McCannovi. Ten si v seriáli zahral The Hounda (v českom dabingu Ohař) a priznal, že to pred seriálom nemal jednoduché. Podľa vlastných slov prespával v stane a kradol jedlo.

Priznal to počas  Game of Thrones Reunion Special, keď sa rozprával s Conanom O’Brienom. „Bol som v stane – skutočnom stane – a občas som kradol jedlo,“ povedal. „Nakoniec som dostal prácu a dostal som sa z toho. Zrazu som jazdil v peknom aute a hral v najlepšej šou na svete. To ukazuje, ako sa všetko môže zmeniť. Úžasné,“ cituje jeho slová The Independent.

The Hound z Game of Thrones kradol jedlo a spal v stane. Až seriál mu zmenil život k lepšiemu
Zdroj: HBO


Bolo to na Islande. Keď na tom bol už finančne lepšie, vrátil sa tam. „Zaplatil som pokuty v knižnici,“ dodal. A ako Škót skončil na Islande? Natáčal tam film o Vikingoch a rozhodol sa ostať. Agent mu mal zavolať, ak by prišla dobrá ponuka. Tá však neprichádzala. „No a nakoniec z toho bolo 11 mesiacov.“

Miestni mu povedali, že je jediný človek, čo tam žije v stane. Pomohli mu nájsť si bývanie a prácu. Stal sa z neho nakrátko tesár. Potom však prišla šou Game of Thrones a seriál mu zmenil život.

Domov
Zdieľať
Diskusia