Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. novembra 2019, 21:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

The Game vydal posledný album v kariére. S rapom sa definitívne rozlúčil 25 skladbami

HUDBA
Uložiť Uložené

Legendárny raper si na album pozval množstvo hostí, vo všeobecnosti bolo jeho cieľom zadefinovať pobrežie, z ktorého pochádza a dokázať, že bol narodený pre rap.

 

„Welcome to my last album, Nip, time to close shop.“

Počas necelých dvoch dekád bol The Game jedným z najpracovitejších populárnych amerických raperov, zároveň vždy staval na svojom pôvode a zakladal si na poctivosti. Dnes sa legenda z Los Angeles s rapovým svetom, zdá sa, definitívne lúči, nie však instagramovým príspevkom, ako to spravila napríklad Nicki Minaj. The Game vydal podľa jeho vlastných slov posledný hudobný projekt Born 2 Rap s 25 skladbami, na ktorých sa nachádza aj množstvo hostí vrátane zosnulého Nispey Husslea. 

To, že The Game nemá v pláne ďalej tvoriť potvrdil on sám v dávnejšom rozhovore pre domovské rádio LA Power 106. Nie je vylúčené, že minimálne jedna skladba z albumu ešte dostane vizuálne spracovanie, s veľkou pravdepodobnosťou už rodák z Comptonu nebude ani koncertovať a oveľa viac sa bude sústrediť na výchovu svojej dcéry. 

Už dlhšie sa legenda West Coastu nevyjadrovala ani k dianiu na rapovej scéne, posledný kto mu dokázal rozprúdiť krv v žilách, bol 6ix9ine. Aj ich spor však po krátkej dobe utíchol a nedošlo ani k diss trackom, aj keď by sme ich s radosťou prijali. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa The Game (@losangelesconfidential),

Domov
Zdieľať
Diskusia