Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2019, 15:30
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

10 najlepších hororov roka 2019

10 najlepších hororov roka 2019
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY HOROR TOP 10
Uložiť Uložené

Desiatka toho najstrašidelnejšieho z uplynulého roka, ktorá by ti rozhodne nemala ujsť.

Rok 2019 sa nám kráti a my opäť začíname s rekapituláciou toho najlepšieho, čo nám filmový svet priniesol. Ak patríš medzi hororových nadšencov a duchov, príšery či zvrátené psychologické hry máš v malíčku, zrejme tušíš, že tento rok to s kvalitou strašidelných filmov bolo o čosi horšie. Aj napriek tomu sme pre teba vybrali desiatku počinov, ktoré by ti nemali rozhodne ujsť.

Do finálneho zoznamu sa nedostali snímky ako Scary Stories to Tell in the Dark z produkcie Guillerma del Tora, The Curse of La Llorona, remake bábiky Chucky v Child's Play  či démonické The Prodigy. Všetky nasledujúce články a rebríčky hodnotiace rok 2019 nájdeš v tomto vlákne v priebehu nasledujúcich dní.

Odporúčané
Najlepšie horory roka 2018 plné strašidelných duchov, hrozivých kultov a psychologických mindfuckov Najlepšie horory roka 2018 plné strašidelných duchov, hrozivých kultov a psychologických mindfuckov 29. decembra 2018, 13:32

10. Pet Sematary (réžia: Kevin Kölsch, Dennis Widmyer)

Stephen King má, dá sa povedať, za sebou úspešný rok a Pet Sematary je dokonca jedným z až troch filmov v rebríčku, ktoré boli adaptované z jeho tvorby. Známa klasika sa zameriava na príbeh rodiny v novom prostredí a tajomný cintorín zvieratiek ponorený do moci temných síl. Miestečko večne zahalené hmlou má silu navrátiť život nebohým, ale má to svoj háčik.

Domov
Zdieľať
Diskusia