Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. novembra 2019, 19:09
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Nemecký ovčiak Ranger bude navždy šteniatkom. I keď má už 2 roky, stále nevyrástol

ZAUJÍMAVOSTI PES
Uložiť Uložené

Malý Ranger trpí takzvaným nanizmom.

2-ročný nemecký ovčiak napriek svojmu veku vyzerá stále ako šteniatko. Ako píše Daily Mail, ide o následok choroby s názvom nanizmus, na ktorú sú vraj nemeckí ovčiaci náchylní. I keď pôsobí malý ovčiak roztomilo, bohužiaľ, toto ochorenie mu spôsobuje aj mnohé zdravotné problémy.

Odporúčané
Sú policajné psy hľadajúce drogy závislé? Tréner spolupracujúci s armádou aj Rytmusom nám prezradil viac (Rozhovor) Sú policajné psy hľadajúce drogy závislé? Tréner spolupracujúci s armádou aj Rytmusom nám prezradil viac (Rozhovor) 2. februára 2019, 13:43

Rangerovi vypadávalo abnormálne množstvo srsti a na jeho pokožke bolo možno pozorovať menšie šupiny. Liečba má byť finančne náročná, no jeho majitelia z Phoenixu zviera nadovšetko milujú.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ranger (@ranger_thegshepherd),

Instagramový profil Rangera v aktuálnej dobe sleduje viac než 81-tisíc užívateľov z celého sveta a ich počet každodenne pribúda. V nedávnej dobe mali dať jeho majitelia na radu jedného z fanúšikov skontrolovať psovi štítnu žľazu.

Zverolekár im odporučil, aby ich pes užíval ním predpísané lieky, vďaka čomu si 2-ročný ovčiak zdravotne polepšil a jeho srsť sa prinavrátila do normálu.

Je zdravý a šťastný ako len môže byť, miluje skákanie, hranie sa s loptičkami, s pískacimi hračkami a so svojimi dvoma sestrami Hazel a Jessie,“ vyjadril sa o aktuálnej Rangerovej kondícii majiteľ.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ranger (@ranger_thegshepherd),

Domov
Zdieľať
Diskusia