Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2019, 13:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Crash Bandicoot údajne dostane nové pokračovanie. Hrať budeš môcť aj za Coco, titul sa ponesie v štýle pôvodnej trilógie

TECH
Uložiť Uložené

Activision údajne pracuje na novom Crashovi.

Activision má podľa najnovších špekulácií pripravovať nový diel zo série Crash Bandicoot. Insider Sabi (má kontroverzné štatistiky správnosti informácií) priniesol novinky o zatiaľ neohlásenom štvrtom diele. Ten by sa mal niesť v štýle hrateľnosti pôvodnej série od Naughty Dog. Nemalo by teda ísť o žiaden open world adventúrny zážitok ani platformovku v klasickom kabátiku.

Skôr by malo ísť o uzavreté levely roztriedené do viacerých svetov s rôznymi mechanikami hrateľnosti, ako sme toho boli svedkami na začiatku série či pri Super Mariovi. Ak Activision dodrží svoj zvyk z posledných troch rokov, nová hra by mohla vyjsť v lete. Oznámenia by sme sa pokojne mohla dočkať na decembrovom The Game Awards od Geoffa Keigleyho, kde nás čaká veľké množstvo nových oznámení a herných trailerov.

Značka dlho spala, keďže sa spoločnosť bála, že dnešné publikum by sa k nej nevrátilo. Spoločne s PlayStation však v roku 2017 priniesli remake v znamení remasteru pôvodnej trilógie od Naughty Dog. Hra sa stala nesmierne úspešnou a predávala sa ako teplé rožky. Activision tak neváhal a okamžite odsúhlasil remaster Crash Nitro Racing, ktorý vyšiel o dva roky neskôr, a teda pred pár mesiacmi. Remastery Spyra a Crasha sa predávajú v miliónoch (Iba N. Sane Trilogy sa predalo viac ako 10 miliónov kusov) a Activision si tak rýchlo uvedomil, že urobili chybu, keď čakali tak dlho.

Teraz sa zdá, že chcú každý rok prísť s nejakým novým remasterom alebo dielom zo série, pričom ešte v auguste avizovali, že neostanú len pri týchto dvoch značkách. V každom prípade, Crash je stále najväčší a vzhľadom na predaje každý očakával, že sa dočkáme ďalšieho dielu. Potvrdilo to viac-menej samotné Activision. Dnes sme navyše dostali správu o tom, že hra by mala byť bližšie, než by sa mohlo zdať.

Existenciu niečoho nového značí aj nová reklama na PS4, v ktorej vidíme Crasha pretekať nielen s Aku Aku (Umbakarna), ale aj celkom novou, žensky pôsobiacou maskou. 

Domov
Zdieľať
Diskusia