Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. novembra 2019, 22:14
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Harrison Ford sa vrhá do divočiny. Na dobrodružnej novinke pracovala aj Slovenka Jana Kondelová

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Spoločnosť bude Fordovi robiť CGI pes.

V pripravovanej snímke The Call of the Wild, alebo Volanie divočiny, stvárni Harrison Ford postavu dobrodruha Johna Thorntona. A treba povedať, že to charizmatickému Fordovi s dlhou bradou na staré kolená naozaj sekne. Thornton sa počas svojich výprav do prírody zoznámi so psom menom Buck, a ako už naznačuje trailer, stanú sa z nich priateľa na život a na smrť.

Príbehovo sa presunieme na koniec 19. storočia, keď v USA vládla takzvaná zlatá horúčka. Námet snímky vychádza z knižnej predlohy slávneho autora Jacka Londona. Postava 77-ročného veterána Forda si už prvým trailerom získala naše sympatie, no treba povedať, že na jeho parťáka CGI psa si možno budú musieť niektorí diváci ešte zvykať.

Na filme z pozície produkčnej pracovala taktiež slovenská rodáčka zo Serede Jana Kondelová. V rozhovore pre Refresher sa vyjadrila k skvelej spolupráci so skúseným Fordom a mimo iného pochválila aj jeho fyzickú zdatnosť.

Pán Ford je i napriek svojim rokom vo vynikajúcej forme a neustále sa veľmi rád zapája a skúša si niektoré kaskadérske scény. Bližšie detaily nesmiem prezradiť, no jednou veľmi zaujímavou kaskadérskou scénou, ktorú si pán Ford naozaj užil, bola tá, keď bojoval v dyme vedľa horiacej chatrče,“ povedala.

Odporúčané
Slovenka Jana pracuje pre FOX: Vo filmovom biznise v Los Angeles sú platy väčšie, než kdekoľvek na svete (Rozhovor) Slovenka Jana pracuje pre FOX: Vo filmovom biznise v Los Angeles sú platy väčšie, než kdekoľvek na svete (Rozhovor) 8. októbra 2019, 15:05

O réžiu filmu sa postaral Chris Sanders (How to Train Your Dragon, Lilo & Stitch) a scenár k snímke napísal Michael Green (Logan: Wolverine, Blade Runner 2049). Okrem Harrisona Forda si v The Call of the Wild zahrali herci, ako Karen Gillan, Dan Stevens, Colin Woodell, Omar Sy, Terry Notary či Micah Fitzgerald. Premiéra v slovenských a českých kinách je plánovaná na 27. februára 2020.

The Call of the Wild
The Call of the Wild Zdroj: 20th Century Fox
Domov
Zdieľať
Diskusia