Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2019, 12:24
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Matka predávkovala seba aj svojho syna silnými liekmi, zapili ich alkoholom. 15-ročný chlapec zomrel

NEWS
Uložiť Uložené

34-ročná žena sa pred súdom k obvineniam nepriznala.

34-ročná Holly Strawbridge podala svojmu 15-ročnému synovi a jeho kamarátovi kombináciu silných liekov na bolesti, alkoholu a aerosolových výparov. Predávkovanie bolo také silné, že obaja chlapci veľmi rýchlo zaspali, jej syn sa však už nikdy nezobudil. Matka zodpovedná za zbytočnú smrť sa pred súdom ku skutku nepriznala a tvrdí, že je nevinná.

Odporúčané
3+1 najhoršie kriminálničky Slovenska. Vrahyne odsúdené na dlhoročné tresty a prečo hrozí Alene Zsuzsovej doživotie 3+1 najhoršie kriminálničky Slovenska. Vrahyne odsúdené na dlhoročné tresty a prečo hrozí Alene Zsuzsovej doživotie 6. novembra 2019, 13:33

Denník Mirror informuje, že mladého Tylera zabila kombinácia piva, tvrdého alkoholu spoločne s liekmi na predpis, ktoré matka dostávala priamo z lekárne kvôli psychickým problémom. Malo ísť o látky morfín a válium. Strawbridge opísala udalosť ako „bežnú piatkovú noc,“ zároveň sa z dostupných zdrojov dozvedáme, že to nebolo prvýkrát, čo Tyler pil alkohol. Z výpovedí na súde  vyplýva, že 15-ročný chlapec bol pod vplyvom viackrát pred tým, kvôli čomu mal byť často agresívny. 

V dome mal byť v ten večer ešte jeden chlapec, ktorý sa však predávkovania v kuchyni nezúčastnil. Zatiaľ nie je isté, aký trest žene za ohavný skutok hrozí, pojedávanie bude trvať ešte niekoľko dní. 

Domov
Zdieľať
Diskusia