Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. novembra 2019, 10:09
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Marvel už údajne pracuje na Ant-Man 3. Kedy dorazí do kín, aké postavy uvidíme a kto ho zrežíruje?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Ant-Man je ďalším hrdinom, ktorý dokáže uzatvoriť svoju trilógiu filmov.

Možnosť Ant-Mana 3 bola ho hviezdach. Dvojka na pokračovanie hravo zarobila, no nešlo o najvyššie marvelácky tržby, a tak sa dalo očakávať, že bude štúdio venovať zdroje niečomu potenciálnejšiemu. Opak je však pravdou a po Endgame, kedy dozaista chytil ďalších fanúšikov, sa Scott Lang vráti v treťom filme, uvádza The Hollywood Reporter.

Tretiu časť má zrežírovať opäť Peyton Reed, ktorý sa postaral o oba predošlé diely. Druhý bol síce lepší, no stále to neboli filmy, ktoré by vyliezli z priemerných vôd. Úprimne, o tú trojku veľa ľudí asi ani nestojí. Marvel ju už nebude môcť promovať ako film potrebný pre užitie si Endgame naplno. 

V hlavnej role sa, samozrejme, vráti Paul Rudd a očakáva sa, že sa vráti aj zvyšok hereckého obsadenia z dvojky. Snáď teda uvidíme aj Ghost a jej zaujímavé schopnosti. Zdroje THR tvrdia, že začiatok natáčania sa plánuje na koniec budúceho roka, respektíve začiatok roka 2021. V každom prípade, premiéry sa dočkáme v roku 2022. Snímku zrejme Disney oficiálne ohlási na niektorej z budúcoročných akcií, kde by sme sa pravdepodobne mali dozvedieť viac aj o Fáze číslo 5. 

Domov
Zdieľať
Diskusia