Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. októbra 2019, 8:00
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

V seriáli Disney+ sa nič netušiaci ľudia stretnú s obľúbenými postavičkami od Pixaru. Čo robí WALL-E v uliciach New Yorku?

FILMY A SERIÁLY DISNEY+ PIXAR ANIMÁKY
Uložiť Uložené

Premiéra seriálu bude 12. novembra.

Streamovacia služba Disney+ prináša množstvo obľúbených animákov, no okrem starých známych príbehov vytvára aj nové, pôvodné snímky a seriály. V jednom z nich Pixar oživuje svoje kultové postavičky. Pixar IRL (Pixar In Real Life) si predplatitelia služby budú môcť pozrieť už 12. novembra. Na čo všetko sa môžeš tešiť?

WALL-E aj Dash z Rodinky úžasných

Trailer na pripravovanú novinku naznačuje, že v seriáli postupne uvidíme všetky obľúbené postavičky z pixaroviek. Od rozkošného robota WALL-E až po chlapčeka z Rodinky úžasných, ktorý s ľuďmi v uliciach New Yorku uzatvára stávky, či dokáže obehnúť budovu za 5 sekúnd.

Odporúčané
Disney+ bude vysielať animované klasiky, ako seriálový Spider-Man či X-Men Disney+ bude vysielať animované klasiky, ako seriálový Spider-Man či X-Men 13. septembra 2019, 14:45

Merida z rozprávky Neskrotná (Brave), postavičky z Toy Story či filmu V hlave (Inside Out) zažívajú vo veľkomeste dobrodružstvá. Princíp seriálu sa tak trochu podobá na cosplay: fiktívne animované postavy sa stanú skutočnými a prechádzajú sa medzi obyčajnými ľuďmi. Vzniknú z toho, samozrejme, rôzne zábavné situácie.

Nateraz to z traileru vyzerá, že seriál má na viac než len na promenádu známych postáv. Čo si o pripravovanom seriáli myslíš ty?

Trailer k seriálu Pixar IRL 

Domov
Zdieľať
Diskusia