Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júla 2015, 13:25
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Henry Cavill sa spája s KGB aby oddialil atómovú vojnu v zábavnom traileri

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

The Man From U.N.C.L.E. prichádza s 5-minútovým trailerom z Comic-Conu. Je plný humoru, akcie, špiónskych gadgetov a originálnych scénok.

5 minútové trailery sú fajn. Viac než polovicu záberov sme aj tak videli, a aspoň dostaneme komplexnejší pohľad na najnovší počin Guya Ritchieho, The Man From U.N.C.L.E. Dej by mal vychádzať zo skutočnej udalosti, ktorá sa odohrala na pozadí studenej vojny okolo roku 1960, kedy dvojica agentov tajných služieb (CIA, KGB) dostala za úlohu zastaviť tajomnú medzinárodnú zločineckú organizáciu. Ako ale vidíme v traileri, rozhodne nebudú mať práve idylický brother from another mother vzťah. Cieľom nebezpečnej organizácie je destabilizácia krehkej rovnováhy síl prostredníctvom jadrových zbraní a technológií. Čaká nás teda skvelá akcia plná vyšperkovaných nápadov a originality, humor, kvalitní herci a naháňačky a snáď aj krásne ženy. 

Čím viac z filmu vidíme, tým viac sa nám pozdáva, rovnako ako Alicia Vikander, po ktorej bude čochvíľa bezpochyby bažiť každý jeden režisér v Hollywoode z celkom očividných dôvodov. Každý na pľaci si evidentne odviedol svoju robotu dokonale, nakoniec, Guy Ritchie vie s hercami pracovať viac než slušne. Napätie medzi agentmi americkej a ruskej služby je evidentné a funguje skvelo, rovnako ako chémia medzi všetkými hercami. Očakávať môžeme klasické podpichovanie, špiónske vychvaľovanie a nakoniec aj tak len klišé udobrovanie. Alebo? Nuž, necháme sa prekvapiť. 

Uvidíme Aliciu Vikander, Henryho Cavilla, Armieho Hammera a Elizabeth Debicki, čoby 4 hlavné postavy, ktoré sa budú snažiť zachrániť svet. Celému tomu ale bude prihliadať Hugh Grant. Režíruje spomínaný Guy Ritchie, o scenár a kameru sa postaral Scott Z. Burns (skvelé Side Effects, či Bournovo Ultimátum), respektíve John Mathieson (Robin Hood, Kráľovstvo nebeské, X-Men: First Class). V slovenských kinách 13. augusta, bratia Česi si počkajú o týždeň dlhšie, do 20. augusta. Teraz si už vychutnajte nové zábery. 

Henry Cavill sa spája s KGB aby oddialil atómovú vojnu v zábavnom traileri

Domov
Zdieľať
Diskusia