Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. januára 2016, 23:12
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Christopher McQuarrie doladí scenár k Rogue One: A Star Wars Story

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

K nadchádzajúcemu Star Wars projektu bol prizvaný scenárista, ktorý stojí za snímkami ako M: I - Rogue Nation, Edge of Tomorrow či Valkyrie.

Aj napriek tomu, že je produkcia očakávaného spin-offu s názvom Rogue One: A Star Wars Story už nejaký ten čas v pohybe (o čom ste sa mohli presvedčiť aj v našom staršom článku, ktorý sa nevenoval iba fotkám z natáčania), prišiel web Birth.Movies.Death. s veľmi zaujímavou informáciou. Tá totiž hovorí o tom, že bol známy režisér a zároveň scenárista, Christopher McQuarrie, v tichosti prizvaný, aby projekt zachránil. A to konkrétne jeho scenár. Na napísaní príbehu sa ako prvý podieľal Gary Whitta (After Earth, The Book of Eli), ktorý však neskôr uprednostnil adaptáciu komiksu menom Starlight, takže jeho práca následne pripadla Chrisovi Weitzovi (Cinderella, Antz). A nakoľko musel prísť na pomoc ešte aj McQuarrie, tak všetko nasvedčuje tomu, že scenár asi stále nie je v úplnom poriadku. Christopher, ktorý tiež zrežíruje už v poradí šiesty Mission: Impossible film, by sa mal v prípade Rogue One postarať hlavne o to, aby dej snímky pôsobil ucelene a pevne. Snáď sa teda s príchodom tohto ostrieľaného pána všetko poriadne vyšperkuje a my sa už tohto decembra dočkáme ďalšej skvelej Star Wars záležitosti. Všetky podstatné informácie ohľadom deja a obsadenia pre vás nedávno zhrnul kolega mireX.

Domov
Zdieľať
Diskusia