Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2017, 21:46
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Aká je budúcnosť Spider-Mana a prečo je Marvelom prirovnávaný k Harrymu Potterovi?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tom Holland bude v koži Spider-Mana ešte veľmi dlhú dobu.

Tom Holland debutoval ako Spider-Man v úspešnej komiksovke Civil War a čoskoro ho uvidíme aj vo vlastnej sólovke s podtitulkom Homecoming. Herec si rolu užíva ako žiadnu inú a v poslednom rozhovore s magazínom Empire na otázku týkajúcu sa jeho budúcnosti odpovedal, že vďaka jeho mladému veku a postave ako takej vidí cestu zotrvať v nej ešte pekných pár rokov. Spider-Man vystupuje v komiksoch už ako 15-ročný, avšak časom starne a dosahuje hranicu 35 rokov. Tým pádom existuje reálna možnosť, ako môžeme Spider-Manove dobrodružstvá sledovať aj naďalej, a to bez akýchkoľvek prekážok. Holland doplnil, že sa s touto možnosťou ráta a začalo sa na nej pracovať a dosť pravdepodobne bude dodržiavať podobný model, aký mala sága o Harrym Potterovi.

Aká je budúcnosť Spider-Mana a prečo je Marvelom prirovnávaný k Harrymu Potterovi?
Zdroj: Marvel

Peter Parker by prvé tri filmy ostal na strednej škole, avšak je ešte skoro plánovať, akým smerom sa jeho príbeh bude uberať. Po sólovke sa objaví vo filme Avengers: Infinity War, a následne aj v jeho pokračovaní. Medzitým bude Marvel pilne pracovať aj na sequele snímky Homecoming (2019), takže Spider-Mana budeme mať až-až. Ste s tým spokojní? Aký je váš názor na Toma Hollanda ako Spider-Mana?

Domov
Zdieľať
Diskusia