Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2017, 10:50
Čas čítania 0:00
Ján A.

Režisér skvelého a hlavne oscarového Moonlightu začne natáčať svoju ďalšiu drámu už túto jeseň. O čom bude?

FILMY A SERIÁLY MOONLIGHT
Uložiť Uložené

Novinka podľa knižnej predlohy If Beale Street Could Talk rozpovie ďalší okúzľujúci príbeh.

Barry Jenkins, režisér a scenárista Oscarového filmu Moonlight, pripraví svoj nasledujúci počin podľa predlohy Jamesa Baldwina. Pôjde o knižnú predlohu s názvom If Beale Street Could Talk, ktorá bola vydaná ešte v roku 1974. Snímka sa začne nakrúcať už v októbri tohto roku, pričom Jenkins stihol napísať už aj samotný scenár, a to ešte v roku 2013 (už veľmi dlho túži spracovať túto adaptáciu). Tešíte sa na ďalšiu drámu od tohto nadpriemerného režiséra? 

O čom bude tento počin? Knižná predloha rozpráva príbeh o žene s menom Tish, dievčine z Harlemu, ktorá bojuje proti nepriazni osudu. Musí dokázať nevinnosť svojho partnera počas tehotenstva prvorodeného dieťaťa. Pôjde o prekrásnu oslavu lásky, ktorá sleduje priebeh udalostí prostredníctvom príbehu mladého páru, ich rodín a ich životov. Snaží sa priniesť spravodlivosť skrze lásku, pre lásku a pre prísľub amerických snov. Ako sa vám páči tento námet? Ste fanúšikmi snímky Moonlight alebo iných filmov tohto režiséra? Podeľte sa s nami o vaše názory v diskusii nižšie.

Režisér skvelého a hlavne oscarového Moonlightu začne natáčať svoju ďalšiu drámu už túto jeseň. O čom bude?
Zdroj: JoBlo.com/A24
Domov
Zdieľať
Diskusia