Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. júla 2017, 15:50
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Daenerys mení stratégiu boja a k Winterfellu prichádza ďalší návštevník. 4. časť Game of Thrones bude podľa ukážky znova stupňovať tempo

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Enough with the clever plans!

Pozor, spoilery! Daenerys mala na začiatku siedmej série mnohých mocných spojencov, no behom troch častí stihla prakticky o všetkých prísť. Aj preto v upútavke k novej časti prehlasuje, že doposiaľ nastavená stratégia sa musí jednoznačne zmeniť. Čo si pred tým ale máme predstaviť? Potiahne so všetkými svojimi silami na King's Landing? Alebo len jednoducho prejde k inému, no stále miernejšiemu plánu "B"? Oproti slabnúcej Matke drakov ale získava naopak Cersei s pomocou finančnej podpory Iron bank jasnú výhodu.

Možno práve vďaka týmto zmenám sa čím skôr rod Targaryenov oficiálne spojí so severom, aby mohli spoločne najprv poraziť Lannisterovcov a následne pripraviť kráľovstvo na obranu proti White Walkers. Na záver upútavky si mohlo pozorné oko diváka pred Winterfellom všimnúť aj ďalšieho prichádzajúceho návštevníka a tentokrát pôjde samozrejme o Aryu. Myslíte, že na sever tiahla iba kvôli Jonovi a po zistení, že sa jej nevlastný brat nachádza na Dragonstone, poputuje zase ďalej? Bola by veľká škoda, aby vycvičený zabijak, akým je teraz Arya, len nečinne sedel v hrade. A myslím, že by to k jej povahe ani vôbec nesedelo. 

Domov
Zdieľať
Diskusia