Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. septembra 2017, 19:49
Čas čítania 0:00
Matúš B.

Ako sa Captain Phasma dostala z drviča odpadkov v The Force Awakens?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

A čo nám ukáže v epizóde VIII?

Captain Phasma v podaní Gwendoline Christie (Brienne z Tarthu) bola predstavená už v promo materiáloch k Star Wars: The Force Awakens. Fanúšikovia predpokladali, že pôjde o významnú postavu a živo diskutovali o jej úlohe v Star Wars univerze. Následne prišlo sklamanie, keď vysvitlo, že postava je na plátne len pár minút. Keďže sa však spoločnosť Lucasfilm snaží o vytvorenie celého sveta Star Wars, vydala komiks zameraný na útek Captain Phasmy zo Starkiller základne. Ten má zároveň slúžiť ako akýsi mostík v osude Phasmy medzi epizódami 7 a 8. Autormi sú Kelly Thompson, Marco Checchetto, Andres Mossa a Clayton Cowles a celý komiks zaberie as 6 minút. 

Potom čo Phasma pod tlakom vypla štíty na základni, ju Finn posiela do drtiča odpadkov. Čo sa stalo ďalej mimo plátna? Vďaka bombardérom odboja, ktoré pri bombardovaní základňu poškodia, sa však Phasma dostáva von.  Aby zamaskovala svoju zradu, obviní z vypnutia štítov Sol Rivasa, ktorý použil prístupové kódy pred ňou ako posledný. Problém však je, že v nasledujúcom chaose počas boja Rey a Kylo Rena sa jej nepodarí dolapiť Sola, a tak odlieta na misiu, ktorej úlohou je dolapiť ho. Ako sa jej príbehová línia vyvinie ďalej uvidíme v epizóde 8. Snáď Phasma dostane viac priestoru na plátne.

Ako sa Captain Phasma dostala z drviča odpadkov v The Force Awakens?
Zdroj: Lucasfilm Ltd.
Domov
Zdieľať
Diskusia