Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. septembra 2017, 13:20
Čas čítania 0:00
Šimon Kucka

Komédia The Nice Guys s Ryanom Goslingom a Russelom Croweom dostane reboot v podobe seriálu. Čo od neho môžeme očakávať?

FILMY A SERIÁLY THE NICE GUYS
Uložiť Uložené

The Nice Guys, tentokrát však s opačnými pohlaviami.

V roku 2016 nás ohúrila oddychová buddy komédia The Nice Guys, v ktorej sa v hlavných úlohách predstavili Russell Crowe a Ryan Gosling. Režisér snímky Shane Black (Kiss Kiss Bang Bang, Iron Man 3) podľa posledných informácií chystá aj jej televízny reboot. Zaujímavý na celej veci je fakt, že hlavné úlohy by mali byť preobsadené, a to ženami. Drsní chlapci prekvapili skvelými hereckými výkonmi, vtipnými dialógmi, akciou, no najmä atmosférou. Aj napriek finančnému neúspechu bol film hodnotený ako jeden z najlepších počinov roka 2016.  

Komédia The Nice Guys s Ryanom Goslingom a Russelom Croweom dostane reboot v podobe seriálu. Čo od neho môžeme očakávať?
Zdroj: Warner Bros.

Producentom seriálu bude Joel Silver, ktorý sa postaral o snímky, ako napríklad Sherlock Holmes alebo vyššie spomínaný Kiss Kiss Bang Bang. Scenár si vzal na starosti Michael Diliberti (30 minutes or Less). O produkciu seriálu sa postarajú spoločnosti Lionsgate, 20th Century Fox Television a Silver Pictures Television. Práve posledná spomenutá priniesla minulý rok na obrazovky televízie FOX seriálovú verziu filmovej série Lethal Weapon. Zatiaľ čo v pôvodných snímkach si ústrednú dvojicu strihli Mel Gibson a Danny Glover, v rovnomennom seriáli pozostávalo obsadenie z Claynea Crawforda and Damona Wayansa. Mnohí by čakali, že projekt bude prepadákom. V skutočnosti sa však seriálu darilo pomerne dobre, o čom svedčia aj jeho ratingy. 

The Nice Guys so ženským obsadením, ktoré rovnako, ako meno režiséra ešte nepoznáme, sa bude na rozdiel od filmu odohrávať v súčasnosti. Dej tak znie oveľa reálnejšie, keďže v 70. rokoch by sa asi ťažko našlo detektívne duo tvorené ženami. Uvidíme teda, akým smerom sa projekt bude uberať, a či sa mu vôbec podarí uspieť medzi širokou ponukou súčasných seriálov.

Domov
Zdieľať
Diskusia