Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. decembra 2017, 17:32
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Režisér komiksového The Crow, pri ktorom nešťastnou náhodou zomrel Brandon Lee, sa razantne vyjadril proti chystanému remakeu

FILMY A SERIÁLY THE CROW
Uložiť Uložené

Alex Proyas mal tú česť nazývať zosnulého Brandona Leeho svojím priateľom. Remake The Crow by podľa neho poškvrnil jeho hodnotný odkaz.

Remake undergroundového, no veľmi úspešného The Crow (1994), prešiel od spoločnosti Relativity k Sony Pictures, pričom na jeho réžiu bol najatý Corin Hardy (The Hallow, The Nun) a do hlavnej role obsadený Jason Momoa (The Justice League, Game of Thrones). Podľa režiséra prvotnej verzie, Alexa Proyasa (Bohovia Egypta, Ja robot, Smrtihlav, The Crow), by mal však v tomto prípade originál zostať iba jeden. Niežeby bol Proyas zasadnutý na hollywoodske remaky, ale čo sa The Crow týka, je toho názoru, že by išlo o zneuctenie Brandonovej pamiatky.

Tento talentovaný herec ho očaril svojou kreatívnosťou, no zároveň aj ľudskosťou a z dvojice režisér-herec sa stali priatelia. O to viac Proyasa trápila tragédia, ktorá sa pri natáčaní udiala (Brandona miesto slepého náboja zasiahol ostrý). Napriek tomu ale natáčanie s pomocou dablérov a CGI doviedol do konca. Podľa neho však ide predovšetkým o Brandonov film. Bez neho by jednoducho nemal svoju "dušu". Režisér navyše prehlásil, že na výsledný film by bol Brandon určite pyšný. Čo si o jeho vyjadrení myslíte vy? Malo by sa z úcty k zosnulému Brandonovi natáčanie remakeu jednoducho zrušiť?


Domov
Zdieľať
Diskusia