Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. decembra 2017, 11:07
Čas čítania 0:00
Daniel Michalík

Štúdio Paramount hlási premiéru Kingovho hororu Pet Sematary aj bláznivej romantickej komédie v podaní Marka Wahlberga a Rose Byrne

FILMY A SERIÁLY INSTANT FAMILY
Uložiť Uložené

Oboch projektov sa dočkáme až v roku 2019, ale vyzerajú naozaj sľubne.

Štúdio Paramount len prednedávnom oznámilo dátumy premiéry rovno pre dva svoje počiny. Prvým z nich je reboot klasiky z pera Stephena Kinga s názvom Pet Sematary, ktorú pravdepodobne poznajú viacerí z vás. Tohtoročný IT bol jednoznačne finančným hitom, a hoci filmové adaptácie od Kinga nedopadnú vždy dobre, veríme, že toto prekliatie už v takom rozsahu nezažijeme. Príbeh rozpráva o rodine Creedovcov, ktorá sa presťahuje do malého mestečka v Maine. V ňom sa nachádza aj záhadný cintorín zvierat postavený na starom indiánskom cintoríne. Jeho tajomstvo sa prejaví v momente, kedy umrie rodinná mačka. Film uvidíme v kinách 18. apríla (duben) 2019.

Druhým projektom je snímka s názvom Instant Family, v ktorej si strihnú hlavné úlohy Mark Wahlberg a Rose Byrne. Ide o komédiu o jednom páre, no a ten si v jeden moment zmyslí, že si chce adoptovať dieťa. Nakoniec sa však ocitnú doma s tromi poriadne divými ratolesťami a začnú tie pravé problémy. Snímka odpremiéruje 14. februára (únor) 2019.

Štúdio Paramount hlási premiéru Kingovho hororu Pet Sematary aj bláznivej romantickej komédie v podaní Marka Wahlberga a Rose Byrne
Zdroj: Paramount
Domov
Zdieľať
Diskusia