Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
21. decembra 2017, 11:42
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Úspešný nemecký mysteriózny seriál Dark od Netflixu sa vráti v druhej sérii

FILMY A SERIÁLY DARK
Uložiť Uložené

Záhady mestečka Winden ešte nepovedali posledné slovo.

Mysteriózny nemecký seriál Dark pozbieral pomerne slušné kritické aj divácke reakcie. Nás síce tento zamotaný príbeh úplne na sto percent nezaujal (recenziu nájdete tu), ale rozhodne išlo o kvalitne nakrútenú záležitosť, pri ktorej si fanúšikovia záhad určite prišli na svoje. Dark najviac rezonoval v domovskom Nemecku, ale aj v USA, Brazílii, Taliansku, Španielsku či Francúzsku. Netflix si teda mohol pripísať ďalší úspech a keďže železo treba kuť, kým je horúce, rovno dal zelenú aj druhej sérii.

Za celým seriálom stojí režisér a scenárista Baran bo Odar, ktorý sa už stihol vyznať, že je z úspechu Dark veľmi šťastný. „Som nadšený, že náš príbeh má úspech u celosvetového publika,“ povedal Odar. „Diváci boli pohltení tajomstvami našich postáv a radi sa púšťali do lúštenia rôznych hádaniek, ktoré príbeh priniesol. Teraz, keď sa budeme môcť pustiť do ďalšieho dobrodružstva, je to pre nás splnený sen. Zároveň dodal, že pre fanúšikov majú pripravené ešte nejedno veľké prekvapenie. Prvá séria Dark je momentálne k dispozícii na Netflixe. Videli ste ju? Ako sa vám páčila?

Domov
Zdieľať
Diskusia