Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. decembra 2017, 14:23
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Mark Hamill ľutuje, že jeho názory týkajúce sa The Last Jedi nezostali iba súkromnou záležitosťou. Filmu podľa neho len zbytočne uškodili

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Predstaviteľ Lukea Skywalkera tvrdí, že kreatívne rozpory pri natáčaní filmu sú úplne bežným javom. Zväčša sa však nedostanú až priamo k verejnosti.

Určite ste už počuli o verejných vyjadreniach Marka Hamilla, v ktorých prezentoval svoj názor na rozhodnutia režiséra Riana Johnsonna. Podľa jeho slov prakticky nesúhlasil s ničím, čo sa týkalo vývoja jeho postavy. Poslednú dobu môžeme jasne pozorovať, že jeho kritika iba podporila negatívne názory na najnovšiu časť Hviezdnych vojen, a preto sa Mark rozhodol celú situáciu detailnejšie objasniť. 

Napriek tomu, že naďalej nesúhlasí s režisérovými rozhodnutiami ohľadom postavy Lukea Skywalkera, ľutuje, že svoj názor vyjadril pred širokou verejnosťou. Kreatívne nezhody sú pri natáčaní filmov jednoducho bežné, tieto sa však akosi vymkli spod kontroly. I tak je ale podľa neho The Last Jedi skvelým filmom. A ako to vidíte vy? Ste s najnovším dielom Star Wars spokojní alebo vás naopak mimoriadne sklamal?

Domov
Zdieľať
Diskusia