Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. februára 2018, 16:50
Čas čítania 0:00
Oskar Almássy

Black Panther dohnal Willa Smitha skoro až k slzám. Herec sa o svoje nadšenie z filmu podelil vo videu na Instagrame

FILMY A SERIÁLY WILL SMITH
Uložiť Uložené

Najnovšia MCU komiksovka dostáva ďalšie slová chvály. A to tentokrát od Willa Smitha, ktorý snímku režiséra Ryana Cooglera považuje za fantastický úspech.

Ako ste už určite zachytili, komiksovka Black Panther momentálne prekonáva jeden rekord návštevnosti za druhým a zároveň získava obrovské množstvo chvály zo všetkých kútov sveta. A to nielen iba od bežných návštevníkov kín, ale aj od známych osobností, ktoré svoje názory často zdieľajú prostredníctvom sociálnych sietí.

K nim sa najnovšie pridal aj herec Will Smith. Ten si popri natáčaní sci-fi thrilleru Gemini Man odbehol do kina, aby si aj on mohol vychutnať tento ospevovaný MCU projekt, pričom svoje nadšené dojmy následne zverejnil vo videu na Instagrame.

V ňom najprv pogratuloval hercom aj režisérovi Ryanovi Cooglerovi k fantastickému úspechu a následne dodal, že film ho takmer dohnal až k slzám. Podľa Smitha totiž Black Panther vzdoruje falošným hollywoodskym presvedčeniam a herec je z neho jednoducho nadšený. Video zakončil wakandským pozdravom, ktorý sme mohli vidieť aj na plátne.

 

I want to share something that Nelson Mandela said to me. . He said, “With the type of fame that you have attained it is important when you encounter your fans that you — Reach Your Hand Out and let them Feel Your Flesh. You have to prove to them that you are REAL — because people can not aspire to anything they do not believe is Real.” . So I say to you, Congratulations! Enjoy this Transcendent Moment. Go into the streets... Touch them... Let them know that you are real! . @chadwickboseman, @michaelbjordan @lupitanyongo @letitiawright @danaigurira @danielkaluuya @im.angelabassett @andyserkis @winstoncduke @sterlingkbrown @rmorrison @therealstanlee @ludwiggoransson @iamruthecarter #blackpanther . With Pure Delight WILL :-)

Príspevok, ktorý zdieľa Will Smith (@willsmith),

Anketa:
Myslíte si, že je chvála na adresu Black Panthera zaslúžená?
Samozrejme, ide o kvalitnú komiksovku
Nie, podľa mňa sú tie nadšené reakcie prehnané
Samozrejme, ide o kvalitnú komiksovku
74 %
365 Hlasov
Nie, podľa mňa sú tie nadšené reakcie prehnané
26 %
126 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia