Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2018, 12:45
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Komiksového upíra a Spider-Manovho súpera Morbiusa si zahrá Jared Leto. Kto film zrežíruje a o čom bude?

FILMY A SERIÁLY JARED LETO MORBIUS
Uložiť Uložené

V Sony obsadili ďalšieho známeho komiksového anti-hrdinu.

V Sony sa rozhodli okolo milovaného Spider-Mana vystavať pomerne košaté univerzum. V nedávnych Raňajkách sme vám priniesli správu, že sa svojej sólovky dočká komiksová hrdinka Silk a na pláne je samozrejme aj Venom s Tomom Hardym. 

Budúci rok sme sa mali dočkať aj komiksovky Silver & Black, avšak ten sa štúdio rozhodlo zatiaľ odložiť. Teraz tu však máme nové informácie o projekte Morbius.

O ňom sa doteraz vedelo len toľko, že je na pláne, avšak teraz už vieme, že hlavnú rolu si strihne Jared Leto (Suicide Squad) a režijne na film dohliadne Daniel Espinosa. Ten má za sebou pomerne chladne prijatý thriller Child 44 či sci-fi horor Life. Momentálne sa pripravuje na nakrúcanie drámy The Emigrants.

Komiksového upíra a Spider-Manovho súpera Morbiusa si zahrá Jared Leto. Kto film zrežíruje a o čom bude?
Zdroj: Marvel Comics

Leto si teda strihne rolu Dr. Michaela Morbiusa, biochemika, ktorý sa v pokuse o vyliečenie zákernej choroby nakazí sérom a stane sa z neho upír. Svoju premiéru si tento anti-hrdina obdil na stránkach komiksov v 70. rokoch.

Herec má okrem toho na pláne vrátiť sa na plátno ako Joker v chystanej sólovke tohto kultového záporáka. Jared teda dostáva ďalšiu vďačnú komiksovú postavu a pokiaľ pôjde všetko dobre, mohol by poriadne zabodovať.

Avšak, čo sa týka výberu režiséra, sme pomerne skeptickí. Ale nebudeme predbiehať a necháme sa prekvapiť, s čím nás Espinosa prekvapí.

Komiksového upíra a Spider-Manovho súpera Morbiusa si zahrá Jared Leto. Kto film zrežíruje a o čom bude?
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia