Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. augusta 2018, 17:34
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Alec Baldwin si v Jokerovej sólovke zahrá Batmanovho otca Thomasa Wayna

FILMY A SERIÁLY ALEC BALDWIN
Uložiť Uložené

Ďalšia skvelá herecká posila pre Phoenixovho Jokera.

Joker od Todda Phillipsa v hlavnej úlohe s Joaquinom Phoenixom sa začína natáčať už o mesiac. Ešte predtým nás však potešila ďalšia kastingová správa. 

Alex Baldwin, ktorého si čerstvo pamätáme ako skvelého agenta Hunleyho z Mission: Impossible, sa už budúci rok v kinách predstaví ako Thomas Wayne, otec Bruca Wayna, Batmana. 

Tvrdí to THR a my tomu aj celkom veríme. Nemá totiž ísť o klasické zobrazenie Thomasa Wayna. Pôjde skôr o príliš sa snažiaceho, ktorý sa podobá na Donalda Trumpa v 80. rokoch. To sa celkom hodí, keďže Baldwin si už mnohokrát užil parodovanie súčasného prezidenta USA v skečoch SNL.

Nebolo by najmúdrejšie očakávať aj prítomnosť Marthy či Bruca. Pokojne môže ísť o dobu, kedy boli Joker a Thomas na vzostupe, zatiaľ čo Bruce bol veľmi malý alebo ešte ani nebol na svete. Nakoniec, ide predsa o 80. roky.


V každom prípade sa tešíme a dúfame, že sa dočkáme slušného hereckého koncertu. Okrem týchto dvoch pánov sa dočkáme aj Roberta De Nira, Zazie Beetz či Marca Marona.


Premiéra filmu Joker, ktorý bude mimo DCEU, je naplánovaná na 4. október 2019.

Alec Baldwin si v Jokerovej sólovke zahrá Batmanovho otca Thomasa Wayna

Domov
Zdieľať
Diskusia