Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2019, 3:44
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Akadémia presviedča všetkých Avengerov, aby spolu odovzdali jedného z Oscarov

Akadémia presviedča všetkých Avengerov, aby spolu odovzdali jedného z Oscarov
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Pre ABC síce ide o konkurenciu, sledovanosť Oscarov by to však určite zvýšilo.

S tohtoročnými Oscarmi to nevyzerá veľmi dobre. Každým rokom sa ozýva viac nespokojných fanúšikov a divákov kvôli výhercom zvolených Akadémiou, každoročne klesá sledovanosť, no a faux pas s Kevinom Hartom je stále čerstvé. Nehovoriac o tom, že po 30 rokoch sa môžeme dočkať udeľovania cien bez moderátora, a tým pádom aj bez otváracieho monológu. Ako teda ABC, ktoré udalosť pravidelne vysiela, zdvihne divácky záujem?

No predsa tým, čo momentálne ide najviac. A to je samozrejme MCU. Viaceré hollywoodske zdroje prišli s informáciou, že sa ABC a Akadémia snaží dostať na javisko čo najviac členov Avengers a MCU ako takého. Raz sa tak už udialo. Po úspechu Avengers roku 2013 taktiež niektorí z nich odovzdávali Oscara, tak prečo to nezopakovať?

V prvom rade bude nesmierne náročné dostať toľko hereckých hviezd na rovnaký pľac v rovnaký čas. V rade druhom tu máme usmievajúceho Boba Igera, ktorý by si za to určite vypýtal mastnú sumu. Či sa táto predpoveď vyplní a či je vôbec pravdivá ukáže až čas. Oscary to rozhodne nebudú mať ľahké, no ak prisľúbia, že nejaké ceny odovzdajú takmer všetci Avengers, určite tým prilákajú k obrazovkám mnoho, mnoho divákov. 

Pevne dúfajme, že im tento rok aspoň napíšu lepšie vtipy

Domov
Zdieľať
Diskusia