Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2019, 5:00
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Star Trek od Quentina Tarantina má hotový scenár. Príbeh bude drsným a temným R-kom

Star Trek od Quentina Tarantina má hotový scenár. Príbeh bude drsným a temným R-kom
Zdroj: Paramount Pictures
FILMY A SERIÁLY GLADIÁTOR 2 RUSSIAN DOLL
Uložiť Uložené

Raňajky s Filmkultom sú opäť plné všetkých zásadných noviniek.

Opäť ťa vítame pri ďalšom vydaní našej pravidelnej rubriky Raňajky s Filmkultom. Dnes sa pozrieme na nový Star Trek, sequel Gladiátora či dokument o Antonovi Yelchinovi.

Tarantinov Star Trek bude drsné R-ko

Nový diel sci-fi série Star Trek, na ktorom sa podieľa Quentin Tarantino, bude údajne poriadne drsná zábava. Inú, než R-kovú prístupnosť by sme od Tarantina ani nečakali. Tarantino nedávno vyhlásil, že prvá verzia scenára je hotová.

Podľa jeho slov však ešte príbeh potrebuje doladiť. Povedal tiež, že je „veľká pravdepodobnosť,“  že sa jeho Star Trek skutočne dostane na strieborné plátna.

ranajky
ranajky Zdroj: Paramount Pictures

Stranger Things 3 predstaví nové zlo

3. séria Stranger Things dorazila s oficiálnou synopsou. Tá nám hovorí, že príbeh sa bude odohrávať v lete roku 1985. Naši hrdinovia zažívajú prvé lásky, avšak objavujú sa aj problémy. Nad mestečkom Hawkins sa navyše začne zmrákať, keď sa objavia nové (ale aj staré známe) temné sily, ktoré otestujú priateľstvo hlavných hrdinov.

Odporúčané
Russian Doll je skvelým seriálom, ktorý pracuje s časovou slučkou, čiernym humorom a psycho-hororovými scénami (Recenzia) Russian Doll je skvelým seriálom, ktorý pracuje s časovou slučkou, čiernym humorom a psycho-hororovými scénami (Recenzia) 12. februára 2019, 1:11

K dispozícii už máme aj názvy jednotlivých epizód: 1. „Suzie, Do You Copy?“, 2. „The Mallrats“, 3. „The Case of the Missing Lifeguard“, 4. „The Sauna Test“, 5. „The Source“, 6. „The Birthday“, 7. „The Bite“, 8. „The Battle of Starcourt“. Premiéra nás čaká 4. júla (červenec) 2019.

Gladiátor 2 predsa len dorazí

Dlho plánovaný sequel historického eposu Gladiátor si napokon zrejme nájde cestu do kín. O scenár sa postará Peter Craig (Top Gun 2) a počíta sa tiež s účasťou režiséra Ridleyho Scotta. Príbeh sa bude odohrávať 25 rokov po udalostiach jednotky.

ranajky
ranajky Zdroj: Universal Pictures

Anton Yelchin dostane dokument o svojom živote a tragickom úmrtí

Dokumentárny film Love, Antosha sa bude točiť okolo života tragicky zosnulého herca Antona Yelchina. Spomínať na svojho kolegu budú napríklad aj Simon Pegg, Kristen Stewart, Zoe Saldana či J. J. Abrams. Americká premiéra je stanovená na 2. augusta (srpen) 2019.

Seriál Russian Doll sa dočká 2. série

2. séria komediálneho hitu Russian Doll z produkcie Netflixu bude mať 8 epizód. Hlavnú úlohu opäť stvárni Natasha Lyonne. Dátum premiéry zatiaľ nepoznáme.

Domov
Zdieľať
Diskusia